Oslo, Waldemar Thranesgate

Avd. Alexander Kiellands plass

Waldemar Thranesgate 55 A, Oslo
waldemar@waxonwaxoff.no

Om salongen:

Salongen ligger i Waldemar Thranesgate 55 A, rett ved Alexander Kiellands plass. Midt mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka. Inngang til salongen fra gaten. Salongen åpnet i mai 2017, går over to plan og er utstyrt med 5 behandlingsrom.

 

Åpningstider:

Salongen har varierende åpningstider og forhåndsbooking er derfor anbefalt. Du ser ledige timer i onlinebookingen hvor du også kan booke tid.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop. Ønsker du å snakke med oss kan du skrive til oss på mail eller Facebook så ringer vi deg tilbake etter avtale, vi har telefoner i salongene og kan ringe ut 🙂 Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer, som f.eks endring av tid, kansellering av time gjøres også enkelt online. 

Er du forsinket til din avtale og vil gi beskjed om det? Vi ringer deg ca 5min etter behandlingstiden har startet for å høre hvor du er i løypa.

Viktig å merke seg: Ved store forsinkelser kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid og man risikerer faktura for uteblitt time. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan 🙂

Facebook:

@waxonwaxoff.no 

Følg oss på Facebook og følg med våre nyheter, tilbud osv. Her kan du også se når vi søker etter modeller for ulike behandlinger, slike behandlinger er gratis 🙂

Epost: 

waldemar@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det være det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

Terapeutene i avd. Waldemar

Malin M.1 (3)
Malin – Eliteterapeut

Malin er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON Wax OFF siden februar 2017. Hun jobber med voksing, farging og forming av vipper og bryn, vippeløft. Hun elsker å jobbe med bryn! Malin er i foreldrepermisjon med sitt tredje barn frem til høsten 2022.

Valentina – Eliteterapeut

Valentina begynte å jobbe i Wax ON! Wax OFF i juli 2018. Før det har hun jobbet i flere andre salonger. Hun er utdannet hudpleier og tilbyr voksing, farging og forming av vipper og bryn. Valentina liker aller best å jobbe med voksing og har mest kunder på det. Hun kommer opprinnelig fra Vietnam, snakker norsk med kundene sine.

Alena (5)

Alena – Eliteterapeut

Alena er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden august 2019. Hun har flere års erfaring fra før hun begynte å jobbe hos oss. Hun liker veldig godt å jobbe med flere forskjellige behandlinger. Hun gjør alt innen voksing inkl ManZilian og Sugaring (hårfjerning med sukkerpasta) Hun tilbyr farging og form av vipper/bryn og vippeløft. Alena jobber opprinnelig i avd Rosenkrantzgate, men jobber nå for tiden i avd Waldemar mens Malin er i foreldrepermisjon. Alena kommer opprinnelig fra Russland og snakker både norsk og engelsk med kundene sine.