Oslo, Waldemar Thranesgate

Avd. Alexander Kiellands plass

Waldemar Thranesgate 55 A, Oslo
waldemar@waxonwaxoff.no

Om salongen:

Salongen ligger i Waldemar Thranesgate 55 A, rett ved Alexander Kiellands plass. Midt mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka. Inngang til salongen fra gaten. Salongen åpnet i mai 2017, går over to plan og er utstyrt med 5 behandlingsrom.

 

Åpningstider:

Salongen har varierende åpningstider og forhåndsbooking er derfor anbefalt. Du ser ledige timer i onlinebookingen hvor du også kan booke tid.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop. Ønsker du å snakke med oss kan du skrive til oss på mail eller Facebook så ringer vi deg tilbake etter avtale, vi har telefoner i salongene og kan ringe ut 🙂 Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer, som f.eks endring av tid, kansellering av time gjøres også enkelt online. 

Er du forsinket til din avtale og vil gi beskjed om det? Vi ringer deg ca 5min etter behandlingstiden har startet for å høre hvor du er i løypa.

Viktig å merke seg: Ved store forsinkelser kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid og man risikerer faktura for uteblitt time. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan 🙂

Facebook:

@waxonwaxoff.no 

Følg oss på Facebook og følg med våre nyheter, tilbud osv. Her kan du også se når vi søker etter modeller for ulike behandlinger, slike behandlinger er gratis 🙂

Epost: 

waldemar@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det være det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

Terapeutene i avd. Waldemar

Valentina
Valentina begynte å jobbe i Wax ON! Wax OFF i juli 2018. Før det har hun jobbet i flere andre salonger. Hun er utdannet hudpleier og tilbyr voksing, farging og forming av vipper og bryn. Hun kommer opprinnelig fra Vietnam, men hun snakker også norsk.
Patrycja
Patrycja begynte å jobbe i Wax ON! Wax OFF i desember 2022 og har et engasjement frem til 4 mars 2023. Da er planen at hun flytter tilbake til Polen igjen. Hun har jobbet flere år i Wax Center i Polen som voksterapeut med lederansvar. Der sto hun bl.a for opplæring av nye voksterapeuter og administrerte teamet i salongen. I tillegg jobbet hun ved siden av i en tannklinikk. Patrycja jobber kun med voksing, som er  hennes spesialfelt.