Oslo, Waldemar Thranesgate

Avd. Alexander Kiellands plass

Waldemar Thranesgate 55 A, Oslo
waldemar@waxonwaxoff.no

Om salongen:

Salongen ligger i Waldemar Thranesgate 55 A, rett ved Alexander Kiellands plass. Midt mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka. Inngang til salongen fra gaten. Salongen åpnet i mai 2017, går over to plan og er utstyrt med 5 behandlingsrom.

 

Åpningstider:

Salongen har varierende åpningstider og forhåndsbooking er derfor anbefalt. Du ser ledige timer i onlinebookingen hvor du også kan booke tid.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop. Ønsker du å snakke med oss kan du skrive til oss på mail eller Facebook så ringer vi deg tilbake etter avtale, vi har telefoner i salongene og kan ringe ut 🙂 Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer, som f.eks endring av tid, kansellering av time gjøres også enkelt online. 

Er du forsinket til din avtale? Vi ringer deg ca 5min etter behandlingstiden har startet for å høre hvor du er i løypa. Ved forsinkelser kan det være at vi ikke rekker hele behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etterpå. Men vi ser hva vi rekker og gjør så godt vi kan.

Facebook:

@waxonwaxoff.no 

Epost: 

Hver avdeling har egen epostadresse. Se siden avdelinger og klikk deg inn på den avdelingen du ønsker komme i kontakt med. 

Terapeutene i avd. Waldemar

Malin

– Eliteterapeut (Stripsvoks + HOT wax
– Utdannet hudpleier
– Farger vipper & bryn
– Brynstyling
– Har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden februar 2017

Er for tiden sykmeldt og ventes ikke tilbake før høsten 2022.

Valentina

– Eliteterapeut (Stripsvoks + HOT wax)
– Utdannet hudpleier
– Farger vipper & bryn
– Brynstyling
– Har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden juli 2018. Men har mange års erfaring med voksing og som hudpleier før dette. Ved siden av jobben hos oss utdanner hun seg til å bli fotterapeut.