Oslo, Waldemar Thranesgate

Avd. Alexander Kiellands plass

Waldemar Thranesgate 55 A, Oslo
waldemar@waxonwaxoff.no

Om salongen:

Salongen er midlertidig stengt. Book tid til en av våre øvrige avdelinger. Vi kan f.eks anbefale avdeling Grünerløkka eller Bislett som er de nærmeste avdelingene.

Salongen ligger i Waldemar Thranesgate 55 A, rett ved Alexander Kiellands plass. Midt mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka. Inngang til salongen fra gaten. Salongen åpnet i mai 2017, går over to plan og er utstyrt med 5 behandlingsrom.

 

Åpningstider:

Mandag – torsdag: hovedsakelig i perioden 09-20. Noen dager åpner vi kl. 08:00
Fredag: hovedsakelig i perioden 09-18. Noen ganger fra 08:00
Lørdag: hovedsakelig i perioden 09-17. Noen lørdager stenger vi kl 16:00.

MERK: Åpningstidene kan avvike noe innimellom ved evt sykdom, ferietid ol.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop. Ønsker du å snakke med oss kan du skrive til oss på mail eller Facebook så ringer vi deg tilbake etter avtale, vi har telefoner i salongene og kan ringe ut 🙂 Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer, som f.eks endring av tid, kansellering av time gjøres også enkelt online. 

Er du forsinket til din avtale og vil gi beskjed om det? Vi ringer deg ca 5min etter behandlingstiden har startet for å høre hvor du er i løypa.

Viktig å merke seg: Ved store forsinkelser kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid og man risikerer faktura for uteblitt time. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan 🙂

Facebook:

@waxonwaxoff.no 

Følg oss på Facebook og følg med våre nyheter, tilbud osv. Her kan du også se når vi søker etter modeller for ulike behandlinger, slike behandlinger er gratis 🙂

Epost: 

waldemar@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det være det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

Terapeutene i avd. Waldemar

Sara Marie – Service – & administrasjonsmedarbeider.

Er i foreldrepermisjon til mars 2024.

Sara Marie har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden mars 2015 med et lite opphold fra 1. august 2021 til 1. juni 2022 da hun jobbet i en annen beautysalong. Hun er voksterapeut og jobber med alt innen voksing unntatt ManZilian og sugaring Wax. Hun gjør vippeløft og brynlaminering, forming bryn og farging vipper&bryn inkl manikyr m/ Shellac. Sara Marie jobber også i administrasjonen av WOWO så hun er ikke hver dag i salongen.