Oslo, Waldemar Thranesgate

Avd. Alexander Kiellands plass

Waldemar Thranesgate 55 A, Oslo
waldemar@waxonwaxoff.no

Om salongen:

Salongen ligger i Waldemar Thranesgate 55 A, rett ved Alexander Kiellands plass. Midt mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka. Inngang til salongen fra gaten. Salongen åpnet i mai 2017, går over to plan og er utstyrt med 5 behandlingsrom.

 

Åpningstider:

Mandag – torsdag: hovedsakelig i perioden 09-20. Noen dager åpner vi kl. 08:00
Fredag: hovedsakelig i perioden 09-18. Noen ganger fra 08:00
Lørdag: hovedsakelig i perioden 09-17. Noen lørdager stenger vi kl 16:00.

MERK: Åpningstidene kan avvike noe innimellom ved evt sykdom, ferietid ol.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop. Ønsker du å snakke med oss kan du skrive til oss på mail eller Facebook så ringer vi deg tilbake etter avtale, vi har telefoner i salongene og kan ringe ut 🙂 Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer, som f.eks endring av tid, kansellering av time gjøres også enkelt online. 

Er du forsinket til din avtale og vil gi beskjed om det? Vi ringer deg ca 5min etter behandlingstiden har startet for å høre hvor du er i løypa.

Viktig å merke seg: Ved store forsinkelser kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid og man risikerer faktura for uteblitt time. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan 🙂

Facebook:

@waxonwaxoff.no 

Følg oss på Facebook og følg med våre nyheter, tilbud osv. Her kan du også se når vi søker etter modeller for ulike behandlinger, slike behandlinger er gratis 🙂

Epost: 

waldemar@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det være det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

Terapeutene i avd. Waldemar

Valentina – jobber nå fast i avd. Bislett!

Valentina begynte å jobbe i Wax ON! Wax OFF i juli 2018. Før det har hun jobbet i flere andre salonger i Oslo og omegn. Hun er utdannet hudpleier og tilbyr voksing, farging og forming av vipper og bryn. Hun kommer opprinnelig fra Vietnam, og snakker norsk.

Valentina er en sprudlende kvinne. Hun er veldig effektiv i voksing noe som har resultert i at hun har veldig mange faste og fornøyde kunder. 

Amanda 

Amanda er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden 2016. Amanda jobber med voksing, farging av vipper/bryn + forming av bryn. Hun gjør også ørehulling.

Amanda er nå i oppsigelsestid. Hun skal over til en helt annen bransje og starter i den nye jobben 1. desember 2023. Hun har lyst å få til å jobbe hos oss ca. en lørdag i måneden og kanskje noen kvelder etter hun begynner i ny jobb. 

Randi 

Randi begynte som lærling i Wax ON! Wax OFF i mars 2014 og har siden bygget seg oppover i systemet til å i dag være en fullkommen terapeut i WOWO. Randi elsker å jobbe med voksing, vipper og bryn. Randi er veldig dyktig innen faget, noe som resulterer i mange faste kunder og stort sett alltid fulle lister, så vær tidlig ute med å bestille timer hos henne, spesielt i vår/sommertid. Hun tilbyr farging og forming av bryn, farging av vipper og vippeløft. Hun har tidligere jobbet i avdelingen vår på Majorstua, Bislett og Grunerløkka siden september 2021. Fra slutten av juni 2023 flytter hun til avd Waldemar da bygget vi leier lokale i på Grunerløkka skal rives og vi måtte flytte ut derifra. Randi er en av få terapeuter som tilbyr Sugaring (hårfjerning med sukkerpasta) og ManZilian (intimvoks på menn)

Lara
Lara er 37 år og kommer fra Portugal. Hun er utdannet innen kosmetikk og estetikk, hun har 17 års erfaring fra skjønnhetsbransjen.
I Paris fikk hun sin opplæring innen ansikt-og kroppsbehandlinger. Her var hun Skin Spa trainer for et anerkjent fransk kosmetikkmerke.
Lara tilbyr flere av våre tjenester innenfor voks, vipper og bryn og jobber kombinert i avd Waldemar og i Rosenkrantzgate.
Sara Marie – Service – & administrasjonsmedarbeider.

Er i foreldrepermisjon ut 2023.

Sara Marie har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden mars 2015 med et lite opphold fra 1. august 2021 til 1. juni 2022 da hun jobbet i en annen beautysalong. Hun er voksterapeut og jobber med alt innen voksing unntatt ManZilian og sugaring Wax. Hun gjør vippeløft og brynlaminering, forming bryn og farging vipper&bryn inkl manikyr m/ Shellac. Sara Marie jobber også i administrasjonen av WOWO så hun er ikke hver dag i salongen.