Oslo, Grunerløkka

Avd. Grünerløkka

Thorvald Meyersgate 58 A

Epost til voksing/hud/vipper: grunerlokka@waxonwaxoff.no

Epost til frisør: post@wowohair.no

I 2024 kan vi feire 10 gode år på løkka <3 

Salongen ligger nå i Thorvald Meyers gate 58A. Vi flyttet fra Markveien og hit i januar 2024.

Vi har også frisør i denne avdelingen! Frisøren «Wowo Hair» har åpnet ny avdeling her i januar 2024. Se egen hjemmeside www.wowohair.no

Velkommen!

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop, men vi kan ringe deg opp om du kontakter oss på mail evt Facebook og ber om det.  Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer av tid, og kansellering av time, gjøres enkelt online så lenge det er mer enn 8 timer til timen. Ved mindre enn 8 timer til avtalen blir timen i sin helhet fakturert.

Er du forsinket?  Da kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan når slike situasjoner oppstår.

Sosiale medier:

Facebook: @waxonwaxoff.no 

Instagram: waxonwaxoff.no

Følg oss på Facebook / Instagram og følg med på våre nyheter, tilbud osv.

Vi har også en gruppe på Facebook hvor vi legger ut innlegg til når vi søker etter modeller for ulike behandlinger ved kurs, opplæring og prøvedager. Slike behandlinger er gratis.

Epost:

grunerlokka@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det ofte skje at det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

Terapeutene i avd Grünerløkka

Randi – Jobbet 10 år i Wax ON! Wax OFF i mars 2024!

Randi har jobbet i WOWO siden mars 2014. Hun elsker å jobbe med voksing, og tilbyr også form og farging av vipper og bryn. Randi er veldig dyktig innen faget, noe som resulterer i mange faste kunder og stort sett alltid fulle lister, så vær tidlig ute med å bestille timer hos henne, spesielt i vår/sommertid. Hun har tidligere jobbet i avdelingen vår på Majorstua, Bislett og Grunerløkka siden september 2021. Fra slutten av juni 2023 flytter hun til avd Waldemar da bygget vi leier lokale i på Grunerløkka skal rives og vi måtte flytte ut derifra. Randi er en av få terapeuter som tilbyr Sugaring (hårfjerning med sukkerpasta) og ManZilian (intimvoks på menn)

Sara Marie – Hudpleier, Service – & administrasjonsmedarbeider.

Sara Marie har jobbet i Wax ON! Wax OFF Grünerløkka siden mars 2015 og har med det jobbet i 9 år hos oss! Hun jobber med alt innen voksing unntatt ManZilian og sugaring Wax. Hun gjør vippeløft og brynlaminering, forming bryn og farging vipper&bryn inkl manikyr m/ Shellac. Sara Marie jobber også i administrasjonen av WOWO så hun er ikke hver dag i salongen. Hun er veldig kunnskapsrik og jobber bl.a med opplæring og oppfølging i behandlinger og produkter for våre nye terapeuter.

Amanda 

Amanda er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden 2016. Amanda jobber med voksing, farging av vipper/bryn + forming av bryn. Hun gjør også ørehulling.

Amanda er en terapeut kundene blir veldig glad i. Lang erfaring etter alle årene hun har jobbet hos oss, og veldig dyktig. Hun jobber kun en lørdag i måneden og har hovedsakelig sine faste kunder når hun jobber. Hun har mange måneders ventelister!

Lara

Lara kommer fra Portugal, er utdannet hudpleier med 17 års erfaring fra skjønnhetsbransjen.

I Paris jobbet hun lenge som Skin Spa trainer før hun kom til Norge i 2023.

Lara tilbyr flere av våre tjenester innenfor ansikt -og kroppsvoksing, brasiliansk voksing, vipper og brynbehandlinger. Lara jobber på en svært profesjonell måte og har sterkt fokus på å ivareta kundene. Lara er en person som ikke overlater noe til tilfeldighetene.

June 

June er frisøren vår i avd Grünerløkka.

Hun har tidligere jobbet hos oss som resepsjonist i avd. Rosenkrantzgate i perioden 2016-2019. Da sluttet hun for å begynne som frisørlærling.

Hun besto svennebrevet i 2021 og har jobbet som frisør siden.

Hun tilbyr striper, balayage, all type farging, all type klipp av damer, herrer og barn, lett styling.. Hun er også utdannet hudpleier og makeupartist, men jobber ikke med det i dag.

June er ekstremt glad i mennesker, og det er viktig for henne å se personen for hvem de er og at kundene føler seg trygg i hennes hender. Hun er kreativ og et sprudlende vesen man fort blir veldig glad i. June er en veldig dyktig og kreativ frisør med god erfaring.

Bestill time online eller du kan sende mail: frisor.grunerlokka@waxonwaxoff.no. Du må gjerne også komme på Drop In.

Emilia 

Emilia er en frisør med stor lidenskap for frisørfaget. Hun har flere års erfaring fra store frisørsalonger og elsker jobben sin. Emilia tilbyr alt av klipp (barn,dame, herre) farge, striper, balayage, ørehulling, brynsforming og farging av vipper & bryn.

Hun er en frisør som gjerne tar på seg spennende prosjekter og hun elsker bl.a å jobbe med hårfarging. Hun tar bl.a gjerne imot bookinger til lett styling til fest/bryllup.