Kontakt

Om oss

– Vi har salonger i både Oslo og Bergen –

Velkommen til Wax ON! Wax OFF. Vi har salonger i Oslo og Bergen.

Wax ON! Wax OFF`s visjon er å være en tilgjengelig salong for alle. Derfor har vi lange åpningstider og gode priser på våre behandlinger. Vi har også et bredt spekter av forskjellige terapeuter med ulike erfaringsnivå, slik at du som kunde kan velge den terapeuten som passer deg best pris -og trivselsmessig. Vi har studentrabatter og alltid noen gode tilbud for de som ønsker en god deal. Vi har spesialisert oss innen voksing, men vi har også dyktige terapeuter på andre skjønnhetsbehandlinger som vipper, bryn -og neglebehandlinger.

Hos oss bestiller du, samt avbestiller, dine timeavtaler via vår ONLINE booking. Du kan også sende oss epost med evt spørsmål, men vi informerer om at det kan ta litt tid før du får svar da terapeutene ikke alltid har tid å besvare eposter i mellom behandlingene sine. Det beste er derfor å bestille/avbestille selv via ONLINE booking. Klikk deg inn på ønsket avdeling under for å finne ytterligere info som adresse/kart, epostadresse, åpningstider osv.. Vi har ingen telefontjeneste, men du kan sende en epost til oss så kan vi ringe deg opp igjen dersom det er ønskelig å få snakke med oss. Du kan også kontakte oss på Facebook @waxonwaxoff.no og/eller @wowobergen 

Klikk på ønsket avdeling under her for å lese mer om den og terapeutene som jobber der. Der ser du også kart, bilder, åpningstider mm.

Vår salong i Bergen:

Våre salonger i Oslo:

Eliteterapeut, voksterapeut og Jr. terapeut; hva er forskjellen? Les mer om dette under her.

Det er mange terapeuter i Wax ON! Wax OFF. Ikke alle terapeutene utfører alle behandlinger, og de er i forskjellige nivå etter arbeidserfaring og hvilke resultater de har skapt innen voksing. De aller fleste er utdannet hudterapeut, men ikke alle. De som ikke er utdannet hudterapeut jobber enten som Vokseterapeut og/eller er Vippestylist.

Eliteterapeut:
En eliteterapeut har lang erfaring inen voksing og brasiliask, minimum to års sammenhengende arbeid i voksing. Hun besitter god/lang erfaring med både strips -og HOT voksing, og har god kunnskap om hudens oppbygging/funksjon, hårvekst + alle de produkter vi fører. Eliteterapeuter har mange faste kunder og har en høy rebooking / fulle lister.
Eliteterapeuter har en egen pris på voksing enn vanlige vokseterapeuter.

Vokseterapeut:
En vokseterapeut er en terapeut som er dyktig / har god erfaring i voksing. Hun kan ha jobbet i mange år med voksing allerede. Felles for alle slike terapeuter er at de har gjort minimum 500stk brasiliansk før de når dette nivået. Jobber både med stripsvoks og HOTwax. En vokseterpeut jobber ofte også med andre behandlinger. Etter minimum 2år fulltid i jobb starter vurderingen fra ledelsen om de er klare til å bli en Eliteterapeut eller ikke.

Junior Vokseterapeut:
En Junior vokseterapeut har kanskje lang erfaring innen hudpleie og vanlig kroppsvoksing, men ikke så lang erfaring med brasiliansk. Ledelsen i Wax ON! Wax OFF krever mye for at en terapeut skal bli en ordentlig Vokseterapeut. Vi har et minstekrav at man er Jr. terapeut helt frem til man har utført 500stk brasiliansk. Dette for å kvalitetsikre våre Vokseterapeuter og at de virkelig innehar den nødvendige erfaringen som trengs for å være en av Norges beste vokseterapeuter. Vi informerer om at en Juniorterapeut vil i begynnelsen bruke noe ekstra tid, dvs opp mot ca. 45 minutter på en brasiliansk. De etterlater det samme gode resultatet, men de trenger litt ekstra tid på seg for å utøve behandlingen korrekt. Dette kompenseres med en rabatt på behandlingen, som blir lavere og lavere etter hvert som hun blir raskere.

Konsultasjon etter behandling:

Nå kan du booke behandlingen «Konsultasjon etter behandling» i vår ONLINE booking.

Denne bookes om du har hatt en behandling hos en av våre terapeuter og fått et uønsket resultat du trenger å snakke om, og evt få hjelp til. Denne samtalen må tas senest 1 uke etter behandlingen for å inneha retten til en evt. reklamasjon. Det er viktig at du booker denne behandlingen hos den terapeuten du var hos, slik at du får riktig oppfølging. Samtidig er det da gratis. Booker du timen hos en annen terapeut koster det 200kr. NB! Det er IKKE behandling inkludert i denne tiden! Det er kun tid til at du kan få fortalt saken slik at terapeuten får notert seg hva du sier, sett på deg, og evt dokumentert med bilder. Det blir deretter tatt en avgjørelse for hva som blir gjort videre i hht oppfølging, ny behandling etc.