Avdelinger

Om oss

Kontakt oss på sosiale medier:

Facebook-Logo
instagram_logo

På Facebook og Instagram kan du motta spesialtilbud, se våre nyheter og bilder. Du kan også kontakte oss for dine henvendelser her, vi svarer forholdsvis raskt i ukedagene mellom kl 7-14, og litt sporadisk utover kveldene og i helgene. Du kan også be om å bli oppringt om du legger igjen ditt telefonnummer i innboksen. Følg oss i dag du også! Klikk på ikonene for direkte link til vår Facebookside og Instagramprofil.


Vi har ikke telefontjeneste i våre salonger. Er du forsinket så ringer terapeuten deg etter ca 5 minutter ut i timen. Du kan lagre nummeret og prøve å ringe oss opp, men vi garanterer ikke svar da terapeutene ikke svarer om de er opptatt i behandling.

Wax ON! Wax OFF er voksesalonger tilpasset mennesker i alle aldre og begge kjønn. Vi tilbyr forskjellige skjønnhetsbehandlinger, men vår spesialitet er brasiliansk voksing. Voksing er vår No 1 behandling. Terapeutene våre er trent ut i fingerspissene på voksing, vi elsker voksing og hos oss kan du derfor være trygg på at du får en trygg og profesjonell behandling. Grunnleggeren av Wax ON! Wax OFF  har 22 års erfaring fra hudpleiebransjen, og var også en av de første i Norge som begynte å jobbe med Brasiliansk voks i Norge.

Det er mange forskjellige terapeuter i Wax ON! Wax OFF. Ikke alle terapeutene utfører alle behandlinger, og de er i forskjellige nivå etter arbeidserfaring og hvilke resultater de har skapt innen voksing. De aller fleste er utdannet hudterapeut, men ikke alle. De som ikke er utdannet hudterapeut jobber enten som Vokseterapeut og/eller er Vippestylist.

Eliteterapeut:
En eliteterapeut har lang erfaring inen voksing og brasiliask, minimum to års sammenhengende arbeid i voksing. Hun besitter god/lang erfaring med både strips -og HOT voksing, og har god kunnskap om hudens oppbygging/funksjon, hårvekst + alle de produkter vi fører. Eliteterapeuter har mange faste kunder og har en høy rebooking / fulle lister.
Eliteterapeuter har en egen pris på voksing enn vanlige vokseterapeuter.

Vokseterapeut:
En vokseterapeut er en terapeut som er dyktig / har god erfaring i voksing. Hun kan ha jobbet i mange år med voksing allerede. Felles for alle slike terapeuter er at de har gjort minimum 500stk brasiliansk før de når dette nivået. Jobber både med stripsvoks og HOTwax. En vokseterpeut jobber ofte også med andre behandlinger. Etter minimum 2år fulltid i jobb starter vurderingen fra ledelsen om de er klare til å bli en Eliteterapeut eller ikke.

Oversiktskart over salongenes beliggenhet i Oslo:

OSLO