Kontakt

Kjære kunde

Wax ON! Wax OFF`s visjon er å være en tilgjengelig salong for alle. Derfor har vi lange åpningstider og gode priser på våre behandlinger. Vi har også et bredt spekter av forskjellige terapeuter med ulike erfaringsnivå, slik at du som kunde kan velge den terapeuten som passer deg best pris -og trivselsmessig. Vi har studentrabatter og alltid noen gode tilbud for de som ønsker en god deal. Vi har spesialisert oss innen voksing, men vi har også dyktige terapeuter på andre skjønnhetsbehandlinger som vipper, bryn -og neglebehandlinger.

Hos oss bestiller du, samt avbestiller, dine timeavtaler via vår ONLINE booking. Du kan også sende oss epost med evt spørsmål, men vi informerer om at det kan ta litt tid før du får svar da terapeutene ikke alltid har tid å besvare eposter i mellom behandlingene sine. Det beste er derfor å bestille/avbestille selv via ONLINE booking. Klikk deg inn på ønsket avdeling under for å finne ytterligere info som adresse/kart, epostadresse, åpningstider osv.. Vi har ingen telefontjeneste, men du kan sende en epost til oss så kan vi ringe deg opp igjen dersom det er ønskelig å få snakke med oss. Du kan også kontakte oss på Facebook @waxonwaxoff.no og/eller @wowobergen 

Oslo, Sentrum (NB! 2 avdelinger):

Oslo, Majorstuen (NB! 2 avdelinger):

Oslo, Grünerløkka

Oslo, Blindern

Oslo, Alexander Kiellands Plass / St.hanshaugen

Bergen, Sentrum -NYHET!

Konsultasjon etter behandling:

Nå kan du booke behandlingen «Konsultasjon etter behandling» i vår ONLINE booking.

Denne bookes om du har hatt en behandling hos en av våre terapeuter og fått et uønsket resultat du trenger å snakke om, og evt få hjelp til. Denne samtalen må tas senest 1 uke etter behandlingen for å inneha retten til en evt. reklamasjon. Det er viktig at du booker denne behandlingen hos den terapeuten du var hos, slik at du får riktig oppfølging. Samtidig er det da gratis. Booker du timen hos en annen terapeut koster det 200kr. NB! Det er IKKE behandling inkludert i denne tiden! Det er kun tid til at du kan få fortalt saken slik at terapeuten får notert seg hva du sier, sett på deg, og evt dokumentert med bilder. Det blir deretter tatt en avgjørelse for hva som blir gjort videre i hht oppfølging, ny behandling etc.