Avdelinger

Våre avdelinger

Wax ON! Wax OFF er voksesalonger tilpasset mennesker i alle aldre og begge kjønn. Vi har bred åpningstid og et godt utvalg av behandlinger. Vi tilbyr forskjellige skjønnhetsbehandlinger, og vår spesialitet er voksing og brasiliansk voks. Grunnleggeren av Wax ON! Wax OFF heter Ingvild Sæterhaug og har 20års erfaring fra hudpleiebransjen. Hun var en av de første i Norge som begynte å tilby Brasiliansk voks.

OSLO

Eliteterapeut, voksterapeut og Jr. terapeut; hva er forskjellen? Les mer om dette under her.

Det er mange terapeuter i Wax ON! Wax OFF. Ikke alle terapeutene utfører alle behandlinger, og de er i forskjellige nivå etter arbeidserfaring og hvilke resultater de har skapt innen voksing. De aller fleste er utdannet hudterapeut, men ikke alle. De som ikke er utdannet hudterapeut jobber enten som Vokseterapeut og/eller er Vippestylist.

Eliteterapeut:
En eliteterapeut har lang erfaring inen voksing og brasiliask, minimum to års sammenhengende arbeid i voksing. Hun besitter god/lang erfaring med både strips -og HOT voksing, og har god kunnskap om hudens oppbygging/funksjon, hårvekst + alle de produkter vi fører. Eliteterapeuter har mange faste kunder og har en høy rebooking / fulle lister.
Eliteterapeuter har en egen pris på voksing enn vanlige vokseterapeuter.

Vokseterapeut:
En vokseterapeut er en terapeut som er dyktig / har god erfaring i voksing. Hun kan ha jobbet i mange år med voksing allerede. Felles for alle slike terapeuter er at de har gjort minimum 500stk brasiliansk før de når dette nivået. Jobber både med stripsvoks og HOTwax. En vokseterpeut jobber ofte også med andre behandlinger. Etter minimum 2år fulltid i jobb starter vurderingen fra ledelsen om de er klare til å bli en Eliteterapeut eller ikke.

Junior Vokseterapeut:
En Junior vokseterapeut har kanskje lang erfaring innen hudpleie og vanlig kroppsvoksing, men ikke så lang erfaring med brasiliansk. Ledelsen i Wax ON! Wax OFF krever mye for at en terapeut skal bli en ordentlig Vokseterapeut. Vi har et minstekrav at man er Jr. terapeut helt frem til man har utført 500stk brasiliansk. Dette for å kvalitetsikre våre Vokseterapeuter og at de virkelig innehar den nødvendige erfaringen som trengs for å være en av Norges beste vokseterapeuter. Vi informerer om at en Juniorterapeut vil i begynnelsen bruke noe ekstra tid, dvs opp mot ca. 45 minutter på en brasiliansk. De etterlater det samme gode resultatet, men de trenger litt ekstra tid på seg for å utøve behandlingen korrekt. Dette kompenseres med en rabatt på behandlingen, som blir lavere og lavere etter hvert som hun blir raskere.