ÅS: Moerveien 5

Ås

Moerveien 5, 1433 Ås.

Trenger du komme raskt i kontakt med oss send SMS til 48959999 så svarer vi deg der 🙂

Om salongen:

I august 2022 åpnet vi salongen i Moerveien 5 i Ås. Salongen ligger bare et kvartal unna togstasjonen og med gode parkeringsmuligheter rundt. Ås ligger mellom Ski og Vestby. Vi leier oss inn i lokalene til «Fotterapiklinikken». I tillegg til fotterapeutene jobber det også en soneterapeut og en linergist her. Alle parter driver egen virksomhet i klinikken.

Åpningstider:

Mandag – fredag: variert mellom kl. 09:00 og 18:00.

Vi oppfordrer deg til å booke tid online. Der ser du ledige tider i salongen. Evt send SMS til 48959999. På SMS kan du avtaler tid som ikke synes ledig online. Vi prøver å være så fleksibel som mulig for å kunne tilby alle time.

Velkommen 🙂

Ingvild 

Hei 🙂 Jeg heter Ingvild og er Daglig leder og eier av Wax ON! Wax OFF. Jeg startet utdannelsen min som hudpleier på Steinkjer VGS i 1998 og har vært i bransjen siden. På veien har jeg bygd på med flere bein å stå på. Jeg flyttet fra trøndelag til Oslo etter endt utdannelse som hudpleier og fikk min første jobb som hudpleier i en salong på Karl Johans gate i Oslo i år 2000.

Opp igjennom årene har jeg jobbet mye med hudpleie, massasje, voksing, vipper/bryn, elektrolyse (permanent hårfjerning), manikyr, pedikyr, ørehulling, IPL laser. spraytan mm. Jeg har jobbet på forskjellige salonger i Oslo, og jeg har jobbet i SPA-avdelingen på Dr. Holms på Geilo.

Brasiliansk voksing startet jeg med i 2003, da hadde jeg allerede jobbet noen år med all annen voksing. «Wax ON! Wax OFF» åpnet jeg i 2013.

Jeg jobber mye administrativt, men er veldig glad i å jobbe i salong med behandlinger også, så jeg er i avd Ås fra 1 til 3 dager i uken. Her jobber jeg nå med voksing, forming/farging av vipper & bryn. Det bor en perfeksjonist i meg så jeg er veldig nøye, samtidig som jeg jobber effektivt. Jeg veldig glad i en god prat om alt mulig og jeg kan love en god opplevelse som kunde hos meg, selv for den mest nervøse kunde som kommer og skal vokse seg for første gang 🙂

I tillegg til å jobbe administrativt og i salongen i Ås holder jeg også kurs i voksing i Oslo.

Jeg bor i Våler med mann og barn og trives veldig godt i salongen i Ås.