Ledig stilling

Ledige stillinger i Wax ON! Wax OFF

Ledige stillinger pr. 28.01.2022

Vi søker voksterapeuter, hudpleiere og en negledesigner:

Vi søker hudpleiere og voksterapeuter både til fast stilling, og som sommervikarer i 2022. I tillegg har vi et ledig 70%-vikariat fra april 2022 til høsten 2023.

Sommervikarene ønskes tiltredelse i løpet av juni, og varighet frem til 01.10.2022. Må da jobbe 100% i denne perioden, men vi kan avtale enkelte dager fri om det er ønskelig/nødvendig. Det kreves at du kan håndtere et høyt tempo om sommeren da vi har stor pågang da. Derfor er det anbefalt at du har god erfaring fra før av. Evt kan vi avtale tidligere oppstart, slik at du kan få nødvendig erfaring til høysesongen starter.

Som hudpleier / Voksterapeut ansetter vi helst i 100% stilling, men vi er åpen for noe lavere stillingsprosent dersom det er ønskelig.

Vi er opptatt av faglig høy kvalitet, så du må ha gode kunnskaper innen voksing og  håndtere både stripsvoks og hotwax fra før (ansikt-kropp-brasiliansk). Du må også kunne jobbe med vippeløft+farging, farging/forming av bryn.

Som negledesigner har vi ledig 100% stilling i sommer under ferieavvikling, og ellers har vi også ledig deltidsstilling kveld og annenhver lørdag som fast stilling. Vi søker deg med erfaring fra før og som er nøye og kreativ i din jobb. Kundene skal ønske å komme tilbake til deg.

Arbeidstid: Turnus innenfor våre åpningstider. Etter avtale.

Lønn: Lønn etter avtale. Fastlønn eller provisjonsbasert. Som ansatt hos oss har du 5 uker ferie i året.

Vi benytter kasse og booking fra Cbit. Vi gir all nødvendig opplæring i dette systemet om du ikke har erfaring med det systemet fra før.

Du må kunne oppgi referanse fra siste arbeidsforhold. Du må beherske både norsk og engelsk i det daglige.

Søknad og CV sendes på mail til: ingvild@norwegian-beauty.no