Ledig stilling

Ledige stillinger i Wax ON! Wax OFF

Ledige stillinger pr. 26.10.2018

 

STAVANGER:

HUDPLEIER, med arbeidserfaring som kan gå inn i stillingen som salongansvarlig for avdelingen vår i Stavanger og 2 hudpleiere for vanlig hudpleiestilling. Salongen åpner ikke før nærmere sommeren 2018, så vi har god tid i søknadsprosessen.

Alle hudpleiere må kunne jobbe med brasiliansk voksing. Alle med erfaring med dette vil bli prioritert i søknadsprosessen. Som hudpleier hos oss vil det være mye voksing, vipper og bryn-behandlinger, så det er viktig at du har lidenskap for det. Vi gjør også hudpleiebehandlinger. Som hudpleier søker vi helst 100%stillinger, men vi har også plass til noen deltidsstillinger. Høy garantilønn Inkl. provisjonsavtale.

 

Søknad og CV sendes på mail til: ingvild@norwegian-beauty.no

OSLO:

HUDPLEIER, fast ansettelse: vi søker en hudpleier med god arbeidserfaring. Du må ha en voksen og profesjonell holdning til jobb og privatliv. Å jobbe i Wax ON! Wax OFF innebærer mye ansvar, og det er viktig at du er punktlig og dedikert til faget. At du har en god evne til å skape tillit og en god kundekontakt er også veldig viktig.

Alle hudpleiere må kunne jobbe med brasiliansk voksing. Alle med erfaring med dette vil bli prioritert i søknadsprosessen. Som hudpleier hos oss vil det være mye voksing, vipper og bryn-behandlinger, så det er viktig at du har lidenskap for det. Vi gjør også hudpleiebehandlinger. Som hudpleier søker vi helst 100%stillinger, men vi har også plass til noen deltidsstillinger.

NEGLEDESIGNER, med minimum 1 års arbeidserfaring i både manikyr, pedikyr og negledesign. Fast ansatt eller selvstendig, det kan vi bli enig om. Stillingen som er ledig er i salongen vår i Waldemar Thranesgate. Der ønsker vi å utvide nå med en neglesalong i første etasje. Du blir alene som negledesigner og for fagansvaret i begynnelsen, men det er plass til flere neglebord der så flere negledesignere kan komme etter hvert. Det er 3stk hudpleiere i denne salongen fra før av. Også et ledig behandlingsrom om du i tillegg til negler kan jobbe med f.eks vippebehandlinger, voksing etc.   God fastlønn Inkl. bonusavtaler.

 

LEDIG BEHANDLINGSROM til selvstendig næringsdrivende: Vi har et ledig behandlingsrom i salongen vår på Bislett (Theresesgate 44). Dette rommet er til utleie og egner seg til en selvstendig microbladingartist, fotterapeut eller negledesigner.

Vi har også et ledig behandlingsrom til leie i salongen vår i Holtegata, Majorstua. Ledig for utleie til hudpleier ol som er selvstendig næringsdrivende. Hudpleie, vipper, bryn, voksing, massasje, botox, fillere, fotpleie mm er aktuelt her i den salongen.

 

Søknad og CV sendes på mail til: ingvild@norwegian-beauty.no


Vi søker franchisetakere!

Vi søker Franchisetakere over hele Norge

Wax ON! Wax OFF er et gjennomtenkt konsept innen voksing og annen skjønnhetspleie. Vi har 7 avdelinger i Oslo. Alle våre terapeuter har spesialisert seg på voksing. Vi tilbyr alle typer voksbehandlinger som stripsvoks, HOTwax og Sugaring. I tillegg til vanlige skjønnhetsbehandlinger som vippeextension, vipper/brynstyling og hudpleie, pedikyr og manikyr. Vi benytter kvalitetsprodukter som Exuviance til hudpleie og Harley Beauty Wax  til voksing.

Vi søker franchise -takere over hele Norge

Vil du drive Wax ON! Wax OFF og bli en del av et gjennomarbeidet forretningskonsept?  Vi gir deg opplæring og support, og sammen jobber vi kontinuerlig for å utvikle og forbedre oss.

Du må ha et ønske om å drive din egen forretning. Det er en stor fordel om du har erfaring fra skjønnhetsbransjen og er hudpleier selv. I tillegg må du være positiv, serviceorientert og glad i å omgås mennesker.

Ta kontakt med Ingvild ingvild@norwegian-beauty.no for mer informasjon.