Ledig stilling

Ledige stillinger i Wax ON! Wax OFF

Ledige stillinger pr. 01.09.2019

NEGLEDESIGNER, med minimum 1 års arbeidserfaring søkes i første omgang til et 1 års vikariat, Vi ønsker helst 100% stilling, men det kan også fungere med en 60% – 80% stilling om du ønsker/har behov for det. Selv om det er vikariat er det mulig med fast ansettelse. Ved gode resultater vil vi beholde deg for å bevare kundene du har opparbeidet deg! Arbeidstid: Turnus. Lønn: Fast / evt at du leier bord.  Stillingen er ledig omgående.

 

HUD -OG VOKSTERAPEUT, vi søker en hudpleier med god arbeidserfaring i skjønnhetsbransjen, spesielt innen voksing. Du må ha en voksen og profesjonell holdning, og ha god evne til å håndtere til tider hektiske arbeidsdager. Hos oss er du selv ansvarlig for å styre din egen arbeidsdag, så erfaring med kunder fra tidligere arbeidsforhold er en stor fordel når du søker hos oss.

Du må kunne jobbe med brasiliansk voksing. Alle med erfaring med dette vil bli prioritert i søknadsprosessen. Som hudpleier hos oss vil det være mye voksing, vipper og bryn-behandlinger. Vi tilbyr også hudpleiebehandlinger i enkelte avdelinger, men ikke alle.

Søknad og CV sendes på mail til: ingvild@norwegian-beauty.no