Ledig stilling

Ledige stillinger i Wax ON! Wax OFF

Ledige stillinger pr. 25.04.2019

OSLO:

HUD -OG VOKSTERAPEUT, fast ansettelse 100% stilling: vi søker 2stk hudpleiere med god arbeidserfaring i skjønnhetsbransjen, spesielt innen voksing. Du må ha en voksen og profesjonell holdning til jobb og privatliv. Å jobbe i Wax ON! Wax OFF innebærer mye ansvar, og det er viktig at du er punktlig og dedikert til faget. At du har en god evne til å skape tillit og en god kundekontakt er også veldig viktig.

Alle hudpleiere må kunne jobbe med brasiliansk voksing. Alle med erfaring med dette vil bli prioritert i søknadsprosessen. Som hudpleier hos oss vil det være mye voksing, vipper og bryn-behandlinger, så det er viktig at du har lidenskap for det. Vi gjør også hudpleiebehandlinger.

NEGLEDESIGNER, med minimum 1 års arbeidserfaring i både manikyr, pedikyr og negledesign. I første omgang 1 års vikariat, 100% stilling som negledesigner. Selv om det er vikariat er det mulig med fast ansettelse. Ved gode resultater vil vi beholde deg for å bevare kundene du har opparbeidet deg! . Stillingen er ledig fra høsten 2019, men du kan allerede starte i sommer.

 

Søknadsfrist:

Løpende søknadsrfist på hud -og voksterapeutstillingen.

01.06.2019 på 1 års vikariatet som Negledesigner.

Søknad og CV sendes på mail til: ingvild@norwegian-beauty.no