Ledig stilling

Ledige stillinger i Wax ON! Wax OFF

Ledige stillinger pr. 01.08.2019

OSLO:

HUD -OG VOKSTERAPEUT, fast ansettelse 100% stilling: vi søker 2stk hudpleiere med god arbeidserfaring i skjønnhetsbransjen, spesielt innen voksing. Du må ha en voksen og profesjonell holdning, og ha god evne til å håndtere til tider hektiske arbeidsdager. Hos oss er du selv ansvarlig for å styre din egen arbeidsdag, så erfaring med kunder fra tidligere arbeidsforhold er en stor fordel når du søker hos oss.

Du må kunne jobbe med brasiliansk voksing. Alle med erfaring med dette vil bli prioritert i søknadsprosessen. Som hudpleier hos oss vil det være mye voksing, vipper og bryn-behandlinger, så det er viktig at du har lidenskap for det. Vi tilbyr også hudpleiebehandlinger i enkelte avdelinger, men ikke alle.

NEGLEDESIGNER, med minimum 1 års arbeidserfaring i både manikyr, pedikyr og negledesign. I første omgang 1 års vikariat, 60% – 100% stilling som negledesigner. Selv om det er vikariat er det mulig med fast ansettelse. Ved gode resultater vil vi beholde deg for å bevare kundene du har opparbeidet deg! . Stillingen er ledig fra høsten 2019.

 

Søknadsfrist:

Løpende søknadsfrist på hud -og voksterapeutstillingen.

01.09.2019 på 1 års vikariatet som Negledesigner.

Søknad og CV sendes på mail til: ingvild@norwegian-beauty.no