Ledig stilling

Ledige stillinger i Wax ON! Wax OFF

Ledige stillinger pr. 26.10.2018

 

STAVANGER:

HUDPLEIER, med arbeidserfaring som kan gå inn i stillingen som salongansvarlig for avdelingen vår i Stavanger og 2 hudpleiere for vanlig hudpleiestilling. Salongen åpner ikke før nærmere sommeren 2018, så vi har god tid i søknadsprosessen.

Alle hudpleiere må kunne jobbe med brasiliansk voksing. Alle med erfaring med dette vil bli prioritert i søknadsprosessen. Som hudpleier hos oss vil det være mye voksing, vipper og bryn-behandlinger, så det er viktig at du har lidenskap for det. Vi gjør også hudpleiebehandlinger. Som hudpleier søker vi helst 100%stillinger, men vi har også plass til noen deltidsstillinger. Høy garantilønn Inkl. provisjonsavtale.

 

Søknad og CV sendes på mail til: ingvild@norwegian-beauty.no

OSLO:

HUDPLEIER, fast ansettelse: vi søker en hudpleier med god arbeidserfaring. Du må ha en voksen og profesjonell holdning til jobb og privatliv. Å jobbe i Wax ON! Wax OFF innebærer mye ansvar, og det er viktig at du er punktlig og dedikert til faget. At du har en god evne til å skape tillit og en god kundekontakt er også veldig viktig.

Alle hudpleiere må kunne jobbe med brasiliansk voksing. Alle med erfaring med dette vil bli prioritert i søknadsprosessen. Som hudpleier hos oss vil det være mye voksing, vipper og bryn-behandlinger, så det er viktig at du har lidenskap for det. Vi gjør også hudpleiebehandlinger. Som hudpleier søker vi helst 100%stillinger, men vi har også plass til noen deltidsstillinger.

NEGLEDESIGNER, med minimum 1 års arbeidserfaring i både manikyr, pedikyr og negledesign. Fast ansatt eller selvstendig, det kan vi bli enig om. Stillingen som er ledig er i salongen vår i Waldemar Thranesgate. Der ønsker vi å utvide nå med en neglesalong i første etasje. Du blir alene som negledesigner og for fagansvaret i begynnelsen, men det er plass til flere neglebord der så flere negledesignere kan komme etter hvert. Det er 3stk hudpleiere i denne salongen fra før av. Også et ledig behandlingsrom om du i tillegg til negler kan jobbe med f.eks vippebehandlinger, voksing etc.   God fastlønn Inkl. bonusavtaler.

 

LEDIG BEHANDLINGSROM til selvstendig næringsdrivende: Vi har et ledig behandlingsrom i salongen vår på Bislett (Theresesgate 44). Dette rommet er til utleie og egner seg til en selvstendig microbladingartist, fotterapeut eller negledesigner.

Vi har også et ledig behandlingsrom til leie i salongen vår i Holtegata, Majorstua. Ledig for utleie til hudpleier ol som er selvstendig næringsdrivende. Hudpleie, vipper, bryn, voksing, massasje, botox, fillere, fotpleie mm er aktuelt her i den salongen.

 

Søknad og CV sendes på mail til: ingvild@norwegian-beauty.no