Ledig stilling

Ledige stillinger i Wax ON! Wax OFF pr. 01.02.2018

 

STAVANGER:

HUDPLEIER, med arbeidserfaring som kan gå inn i stillingen som salongansvarlig for avdelingen vår i Stavanger og 2 hudpleiere for vanlig hudpleiestilling. Salongen åpner ikke før nærmere sommeren 2018, så vi har god tid i søknadsprosessen.

Alle hudpleiere må kunne jobbe med brasiliansk voksing. Alle med erfaring med dette vil bli prioritert i søknadsprosessen. Som hudpleier hos oss vil det være mye voksing, vipper og bryn-behandlinger, så det er viktig at du har lidenskap for det. Vi gjør også hudpleiebehandlinger. Som hudpleier søker vi helst 100%stillinger, men vi har også plass til noen deltidsstillinger. Høy garantilønn, 28 000 – 30 000kr pr mnd. Ved 100% stilling Inkl. provisjonsavtale.

 

OSLO:

NEGLEDESIGNER, med erfaring på både manikyr, pedikyr og negledesign. Har du ikke mye erfaring, men har et naturlig talent og er du også velkommen til å søke da vi har behov for deg også. God fastlønn Inkl. bonusavtaler.

 

LEDIG BEHANDLINGSROM, Vi har et ledig behandlingsrom i salongen vår på Bislett (Theresesgate 44). Dette rommet er til utleie og egner seg til en selvstendig microbladingartist, fotterapeut eller negledesigner.

 

Du må kunne beherske norsk. Det forventes av alle våre terapeuter å gå jevnlig på bransjerelaterte kurs.

Arbeidssted: En av Wax ON! Wax OFF avdelinger.
Arbeidstid: skift / turnus. 50% – 100% stillinger.

Søknad og CV sendes på mail til: ingvild@norwegian-beauty.no


Vi søker franchisetakere!

Vi søker Franchisetakere over hele Norge

Wax ON! Wax OFF er et gjennomtenkt konsept innen voksing og annen skjønnhetspleie. Vi har 7 avdelinger i Oslo. Alle våre terapeuter har spesialisert seg på voksing. Vi tilbyr alle typer voksbehandlinger som stripsvoks, HOTwax og Sugaring. I tillegg til vanlige skjønnhetsbehandlinger som vippeextension, vipper/brynstyling og hudpleie, pedikyr og manikyr. Vi benytter kvalitetsprodukter som Exuviance til hudpleie og Harley Beauty Wax  til voksing.

Vi søker franchise -takere over hele Norge

Vil du drive Wax ON! Wax OFF og bli en del av et gjennomarbeidet forretningskonsept?  Vi gir deg opplæring og support, og sammen jobber vi kontinuerlig for å utvikle og forbedre oss.

Du må ha et ønske om å drive din egen forretning. Det er en stor fordel om du har erfaring fra skjønnhetsbransjen og er hudpleier selv. I tillegg må du være positiv, serviceorientert og glad i å omgås mennesker.

Ta kontakt med Ingvild ingvild@norwegian-beauty.no for mer informasjon.