Ledig stilling


Ledig stilling i Wax On! Wax OFF

Ledige stillinger som hudpleier, salongansvarlig og/eller negledesigner til våre nye avdelinger i Bergen og Stavanger. I tillegg søker vi negledesignere til våre nyåpnede neglesalonger i Oslo.

Vi søker serviceinnstilte, blide og positive terapeuter til våre salonger i Stavanger og Bergen. Vi ser etter deg som elsker kundene dine, du er selvstendig, glad i mennesker, du er nøye/punktlig og stolt av yrket ditt. Du behersker å jobbe i et team, vel som du jobber selvstendig. Her kommer du inn i et stort team med mange mennesker i ryggen. Ledelsen/administrasjonen av Wax ON! Wax OFF består av 5 høyt erfarne unge kvinner. Alle er utdannet hudpleier og har mange års erfaring i bransjen, opptil 19års erfaring. Vi er totalt 38 ansatte fordelt over alle avdelingene, og flere skal vi nå bli og vi gleder oss til å bli kjent med nettopp deg!

HUDPLEIER / VOKSTERAPEUT 100% stilling:

Vi søker to hudpleiere med arbeidserfaring som kan gå inn i stillingen som salongansvarlig for de nyåpnede avdelingene våre i Bergen og Stavanger, en til hver by. Samtidig søker vi 4 hudpleiere for vanlig hudpleiestilling i disse to byene. Alle hudpleiere må kunne jobbe med brasiliansk voksing. Alle med erfaring med dette vil bli prioritert i søknadsprosessen. Som hudpleier hos oss vil det være mye voksing, vipper og bryn-behandlinger. Hudpleiebehandlinger fra Exuviance. Som hudpleier søker vi helst 100%stillinger, men vi har også plass til noen deltidsstillinger. Høy garantilønn, 28 000 – 30 000kr pr mnd. Ved 100% stilling Inkl. provisjonsavtale. SNARLIG SØKNADSFRIST.

NEGLEDESIGNER 50% – 100% stilling:

Vi åpner neglesalonger i Stavanger og Oslo, og i den forbindelse søker vi dyktige negledesignere med erfaring på både manikyr, pedikyr og negledesign. Har du ikke mye erfaring, men har et naturlig talent er du også velkommen til å søke da vi har behov for deg også. God fastlønn Inkl. bonusavtaler. SNARLIG SØKNADSFRIST.

Du må kunne beherske norsk. Det forventes av alle våre terapeuter å gå jevnlig på bransjerelaterte kurs.

Arbeidssted: En av Wax ON! Wax OFF avdelinger.
Arbeidstid: skift / turnus. 50% – 100% stillinger.

Søknad og CV sendes på mail til: ingvild@norwegian-beauty.no


Vi søker franchisetakere!

Wax ON! Wax OFF er et gjennomtenkt konsept innen voksing og annen skjønnhetspleie. Vi har 6 avdelinger spredt rundt i Oslo. Alle våre terapeuter har spesialisert seg på voksing. Vi tilbyr alle type voksbehandlinger som stripsvoks, HOTwax og Sugaring. I tillegg til vanlige skjønnhetsbehandlinger som vippeextension, vipper/brynstyling og hudpleie, pedikyr og manikyr. Vi benytter kvalitetsprodukter som Exuviance til hudpleie og Harley Beauty Wax  til voksing.

Vi søker franchise -takere over hele Norge

Vil du drive Wax ON! Wax OFF og bli en del av et gjennomarbeidet forretningskonsept?  Vi gir deg opplæring og support, og sammen jobber vi kontinuerlig for å utvikle og forbedre oss.

Du må ha et ønske om å drive din egen forretning. Det er en stor fordel om du har erfaring fra skjønnhetsbransjen og er hudpleier selv. I tillegg må du være positiv, serviceorientert og glad i å omgås mennesker.

Ta kontakt med Ingvild ingvild@norwegian-beauty.no for mer informasjon.