Klippekort

Klippekort på Brasiliansk 

I Wax ON! Wax OFF kan du kjøpe klippekort som du sparer mye penger på gjennom året. Et klippekort er utstedt med klipp/behandlinger du fritt kan bruke, i løpet av 2 år etter kjøpsdato, inntil alle klippene/behandlingene er oppbrukt. Klippekort solgt før juni 2018 har 1 års gyldighetsfrist!

Merk: Utgåtte klippekort sperres automatisk i systemet. Vær tidlig ute (minimum 14 dager før) med å søke om forlengelse om det er nødvendig. Det søkes skriftlig pr. epost til en av våre avdelinger.

Klippekort for salg OSLO & BERGEN

10 brasiliansk til voksterapeut

Med stripsvoks

Tilsvarer 318kr pr behandling.

3 180,-

kr3,180.00Kjøp

10 brasiliansk til Eliteterapeut

Med stripsvoks

Tilsvarer 380kr pr behandling.

3 800,-

kr3,800.00Kjøp

8 brasiliansk til voksterapeut

Med HOTwax

Tilsvarer kr 475 pr behandling.

3 800,-

kr3,800.00Kjøp

8 brasiliansk til Eliteterapeut

Med HOTwax

Tilsvarer kr 515 pr behandling.

4 120,-

kr4,120.00Kjøp

8 ManZilian

Med strips + HOTwax. Behandlingen tilbys kun i avd Bislett i OSLO og avd. BERGEN.

Tilsvarer kr. 490 pr behandling.

3 920,-

kr3,920.00Kjøp

5 brasiliansk med «sugaring»

Behandlingen tibys kun i avd Blindern og Bislett.

Tilsvarer kr 518 pr behandling.

2 590,-

kr2,590.00Kjøp

8stk HOT wax brasiliansk BERGEN

Tilsvarer KUN 390kr pr. brasiliansk med HOTwax!

(dette kortet kan kun benyttes i avd. BERGEN)

3 120,-

kr3,120.00Kjøp

10stk STRIPSvoks brasiliansk BERGEN

Tilsvarer KUN 290kr pr. brasiliansk med Strips wax!

(dette kortet kan kun benyttes i avd. BERGEN)

2 900,-

kr2,900.00Kjøp

Viktig informasjon om klippekortene:

Bruk & kriterier:
Når du kjøper klippekortet registreres dette inn i ditt kundekort. Hver gang du har en behandling hos oss du har klippekort på, trekkes det automatisk et klipp i kassen så fremt du har klipp igjen. Du kan selv følge med på antall klipp du har igjen og utløpsdato inne i «min profil» i ONLINEbookingen vår.

Et klippekort er personlig, og kan i all hovedsak kun brukes av eier. Men det kan avtales med oss om du ønsker å dele kortet med en venninne. Dette avtales skriftlig pr. epost til så ordner vi det praktiske sammen med deg for å knytte dette opp sammen med den personen du ønsker å dele kortet med.

På denne måten kan du også overgi et klippekort til en annen person om du av diverse årsaker ikke kan bruke opp kortet selv. Klippekort kan ikke fryses. Klippekort kan ikke refunderes, men kan byttes i gavekort utifra gjenstående verdi dersom det er ønskelig å heller bruke det på andre behandlinger og/eller produkter. Overdragelsen koster et gebyr kr. 65.

Siste frist for innsending av epost for å forlenge/omregistrere klippekort er 2 uker før utløpsdato. Vi trenger den tiden for å unngå at det går ut før evt pengene er på konto osv. For når de går ut avskrives de i systemet og vi får ikke hentet de frem igjen.

Gyldighet og refusjonsrett:

Klippekort har en gyldighetstid på 1 år fra kjøpsdato. Siden det er elektronisk, avskrives det automatisk ved utløpsdato på lik linje med gavekort. Kortet sperres og slettes i systemet. Om det er ønskelig, kan klippekort forlenges opptil 2mndr mot et gebyr kr. 65,-. Dette må avtales og betales før kortet løper ut. Søknadsfrist er senest 14 dager før utløpsdato på kortet. Etter betaling av gebyret er registrert hos oss, omregistreres utløpsdatoen. Søknad sendes pr epost til post@waxonwaxoff.no