Klippekort

Spar penger ved å kjøpe klippekort. Et klippekort er utstedt med klipp/behandlinger du fritt kan bruke inntil alle klippene/behandlingene er oppbrukt, eller til klippekortet utløper.

Gyldighetsfrister:  Klippekort på 8 og 10 klipp har fra juni 2018 hele 2 års gyldighetsfrist! Klippekort på 5 klipp har 1 år gyldighetsfrist.

Merk: Utgåtte klippekort sperres automatisk i systemet. Vær tidlig ute (minimum 14 dager før) med å søke om forlengelse om det er nødvendig. Det søkes skriftlig pr. epost til en av våre avdelinger.

Du kan kjøpe klippekort her:

10stk Brasiliansk Stripsvoks.

10 klipp / behandlinger

Kortet er gyldig i 2 år fra reg.dato.

PRIS: 4 440,-  

(ved kjøp av dette tilbudet tilsvarer det kun 440kr pr brasiliansk stripsvoks)

kr4,440.00Kjøp

8stk Brasiliansk Sensitiv / Gravid.

8 klipp / behandlinger

Kortet er gyldig i 2 år fra reg.dato.

PRIS: 4 640,- 

(ved kjøp av dette tilbudet tilsvarer det kun 580kr pr brasiliansk med Hotwax)

kr4,640.00Kjøp

5stk Brasiliansk Kombo.

5 klipp / behandlinger

Kortet er gyldig i 1 år fra reg.dato.

PRIS: 2 500,-   

(ved kjøp av dette tilbudet tilsvarer det kun 500 kr pr brasiliansk Kombo)

kr2,500.00Kjøp

Brasiliansk med «sugaring»

5 klipp / behandlinger

Behandlingen tilbys i avd Bislett, sentrum og Waldemar.

Kortet er gyldig i 1 år fra reg. dato.

PRIS: 2 950,-

(Ved kjøp av dette tilbudet tilsvarer det kun 590kr pr «sugaring brasiliansk»)

kr2,950.00Kjøp

Viktig informasjon om klippekortene:

Bruk & kriterier:
Når du kjøper klippekortet registreres dette inn i ditt kundekort. Hver gang du har en behandling hos oss du har klippekort på, trekkes det automatisk et klipp i kassen så fremt du har klipp igjen. Du kan selv følge med på antall klipp du har igjen og utløpsdato inne i «min profil» i ONLINEbookingen vår.

Et klippekort er personlig, og kan i all hovedsak kun brukes av eier. Men det kan avtales med oss om du ønsker å dele kortet med en venninne. Dette avtales skriftlig pr. epost til så ordner vi det praktiske sammen med deg for å knytte dette opp sammen med den personen du ønsker å dele kortet med.

På denne måten kan du også overgi et klippekort til en annen person om du av diverse årsaker ikke kan bruke opp kortet selv. Klippekort kan ikke fryses. Klippekort kan ikke refunderes, men kan byttes i gavekort utifra gjenstående verdi dersom det er ønskelig å heller bruke det på andre behandlinger og/eller produkter. 

Siste frist for innsending av epost for å forlenge/omregistrere klippekort er 2 uker før utløpsdato. 

Gyldighet og refusjonsrett:

Siden klippekortene er elektronisk, avskrives det automatisk ved utløpsdato på lik linje med gavekort. Kortet sperres og slettes i systemet. Send oss en mail om du trenger å forlenge utløpsdatoen. Søknadsfrist er senest 14 dager før utløpsdato på kortet.  Søknad sendes pr epost til post@waxonwaxoff.no

Klippekort kan ikke byttes inn mot penger til gjenstående verdi. Men det kan byttes inn i gavekort til gjenstående verdi, som du kan fritt bruke på andre behandlinger og produkter. I tilfeller hvor vi ikke lenger kan tilby tjenesten du har klippekort på (Sugaring er en behandling svært få terapeuter tilbyr) har du rett til å få refundert penger til gjenstående verdi siden vi da ikke lenger kan tilby deg den varen du har kjøpt.