Kurs

Kurs i voksing

Vi tilbyr et fullstendig opplæringsprogram, som passer for de som ikke har noe erfaring med voksing fra før, og for deg som har erfaring. Du velger selv om du vil gå alle 4 trinn, eller velg ut det som passer deg best. Er du f.eks utdannet hudpleier kan du fint hoppe over trinn 1 og 2, og starte rett på trinn 3 som er kurs i brasiliansk voksing med stripsvoks. Du kan også velge å droppe det kurset og bare ta Trinn 4 (som er brasilianskkurs med HOTwax) dersom du et at du bare kommer til å jobbe med den voksen. Og dersom du senere ønsker å lære med strips kan du velge å ta enten Trinn 3 eller Viderekommendekurset Trinn 5.

Våre spesialtrenede kursholdere jobber med voksing til daglig i en av Wax ON! Wax OFFs avdelinger, de har lang og bred erfaring med Harley Waxing, og med voksing generelt. Noe som gir en svært stor fordel for deg som kommer på kurs hos oss. Her får du nemlig opplæring av de beste i Norge! Tar du kurs hos oss får du en grundig opplæring, vi kjører kurs i små grupper da vi ønsker kvalitet bak opplæringen, og det får man ikke om man er for mange deltakere pr kursholder. Vi begrenser oss til maks 2 deltakere pr kursholder. Så i større grupper har vi derfor flere kursholdere. Men dette kan man avtale unntak på, f.eks om man har en del erfaring med voksing fra før kan det være det går fint med flere deltakere pr kursholder. Men det får være opp til deltakerne å bestemme.

Kursene inkluderer både en teoretisk og en praktisk del. Den praktiske delen utgjør mesteparten av kursene da voksing alltid handler om å være godt trent i hendene for en perfekt og korrekt voksbehandling. Den teoretiske delen kan man også lese seg opp på i ettertid av kurset.

Tar du kurs hos oss, kan du etterpå jobbe med alle de forskjellige voksmerkene som finnes på markedet. Så dersom salongen du jobber i benytter seg av et annet merke voks, kan du helt fint komme på kurs hos oss.

Du kan også få muligheten til å få en fast jobb som voksterapeut i Wax ON! Wax OFF som utdannet voksterapeut eller etter endt kurs hos oss.

Det utstedes Diplom for hvert trinn. Det er også mulighet å handle startpakker til rabatterte priser under kursdagene (voks, før-etterprodukter og voksvarmere)

Påmelding: send din henvendelse på mail til ingvild@norwegian-beauty.no

trinn1

Trinn 1 – Nybegynnerkurset -«bli kjent med voksing»

Dette er et nødvendig kurs å ta dersom du ikke har noe forkunnskaper innen voksing fra før, og du har tenkt å gå videre trinn i opplæringsprogrammet vårt. Her lærer du alt det grunnleggende.

LES MER >

trinn2

Trinn 2 – Kropp -og ansiktsvoksing

Her lærer du om generell kroppsvoksing inkl ansiktsvoksing.

LES MER >

trinn3

Trinn 3 – Brasiliansk voksing med varmvoks / stripsvoks

Kan du brasiliansk med stripsvoks fra før, trenger du ikke dette kurset.

LES MER >

 

trinn4

Trinn 4 – Brasiliansk voksing med HOTwax / stripsløs voks

Det er ingen krav til å kunne brasiliansk med stripsvoks før man tar dette kurset. Du kan begynne rett på dette kurset så lenge du har grunnleggende kunnskap og erfaring i voksing fra før. F.eks om du vet at du kun skal jobbe med HOTwax så trenger du ikke Trinn 3.

LES MER >

trinn5

Brasiliansk voksing – Viderekommendekurset Trinn 5

Kurset for deg som har god erfaring med voksing av bikinilinje, fransk bikini/Hollywood ol, kanskje du har jobbet litt brasiliansk, men er fortsatt litt usikker og trenger tips og flere teknikker for å bli flinkere? I dette kurset er hele dagen kun praksis og det øves på teknikk i både brasiliansk med stripsvoks og med HOTwax.

LES MER >