Kurs

Velkommen til kurs i Wax ON! Wax OFF.

Vi holder kurs i voksing med kvalitetsprodukter fra de store merkene Harley Waxing og ItalWax. Harley Waxing benyttes til vanlig voksing, og Italwax benyttes til kurs i Sugaring som er en egen teknikk. Etter å tatt kurs hos oss kan du jobbe med alle typer merker på markedet.

For påmelding og spørsmål om kurs: kurs@waxonwaxoff.no

Vi tilbyr et fullstendig opplæringsprogram, som passer for de som ikke har noe erfaring med voksing fra før, og for deg som har erfaring. Du velger selv om du vil gå alle trinn, eller velg ut det som passer deg best.

Våre spesialtrenede kursholdere jobber med voksing til daglig i en av Wax ON! Wax OFFs avdelinger, de har lang og bred erfaring med voksing. Noe som gir en svært stor fordel for deg som kommer på kurs hos oss. Her får du nemlig opplæring av de beste! Tar du kurs hos oss får du en grundig opplæring, vi kjører kurs i små grupper da vi ønsker kvalitet bak opplæringen, og det får man ikke om man er for mange deltakere pr kursholder. Vi begrenser oss til max 3 deltakere pr kursholder. Ved større grupper har vi derfor flere kursholdere.

Kursene inkluderer både en teoretisk og en praktisk del. Den praktiske delen utgjør mesteparten av kursene da voksing alltid handler om å være godt trent i hendene for en perfekt og korrekt voksbehandling.

Våre kurs er produktnøytrale: Tar du kurs hos oss, kan du etterpå jobbe med alle de forskjellige voksmerkene som finnes på markedet. Så dersom salongen du jobber i benytter seg av et annet merke voks enn du lærer å vokse med hos oss, går det helt fint. Om du ønsker å jobbe med våre produkter kan du kjøpe det etter endt kurs. Du får rabatter ved første bestilling etter kurset.

Du kan også få muligheten til å få en fast jobb som voksterapeut i Wax ON! Wax OFF som utdannet voksterapeut eller etter endt kurs hos oss.

Det utstedes Diplom for hvert trinn.

Påmelding: send din henvendelse på mail til kurs@waxonwaxoff.no

KURSSTED: Vårt kurslokale i Oslo Sentrum.

 

LYST Å VÆRE MODELL PÅ VOKSBEHANDLING? Meld deg inn i Facebookgruppa vår «Modeller til kurs i Wax ON! Wax OFF»

trinn1

Trinn 1 – Nybegynnerkurset -«bli kjent med voksing»

Dette er et nødvendig kurs å ta dersom du ikke har noe forkunnskaper innen voksing fra før, og du har tenkt å gå videre trinn i opplæringsprogrammet vårt. Her lærer du alt det grunnleggende.

LES MER >

trinn2

Trinn 2 – Kroppsvoksing

Her lærer du om generell kroppsvoksing.

LES MER >

trinn3

Trinn 3 – Brasiliansk voksing med HOTwax

Det er ingen krav til å kunne brasiliansk før man tar dette kurset. Du kan begynne rett på dette kurset så lenge du har grunnleggende kunnskap og erfaring i voksing fra før.

LES MER >

trinn4

Trinn 4 – Ansiktsvoksing

Her lærer du om generell ansiktsvoksing.

LES MER >

trinn5

Trinn 5 – Brasiliansk voksing  «Viderekommendekurset»

Kurset for deg som har god erfaring med brasiliansk Hotwax fra før. I dette kurset er hele dagen kun praksis og det øves på teknikk i brasiliansk med stripsvoks.

Vi anbefaler å lære brasiliansk med hotwax og få det litt inn i hendene før man begynner med brasiliansk med stripsvoks. Derfor setter vi dette som et eget kurs. Men man er forskjellig, har forskjellig utgangspunkt og noen lærer raskere enn andre. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål til dette og vil snakke med oss før du velger riktig kurs for deg. Vi kan også skreddersy et opplegg for deg om du føler du kan lære brasiliansk med både stripsvoks og med hotwax på samme dag.

LES MER >

Harley-Wax-Logo

Kurs for bedrifter/klinikker

Er dere flere i samme klinikk som vil melde dere på en av våre kurs? Ta kontakt for å avtale pris og et skreddersydd opplegg for dagen.