Oslo, Rosenkrantzgate

Avd. Rosenkrantzgate 13

Rosenkrantzgate 13, Oslo
rosenkrantzgate@waxonwaxoff.no

Om salongen:

Salongen ligger midt i Oslo Sentrum mellom Stortinget / Karl Johan og Akershus festning . Denne salongen har 10 store behandlingsrom og en neglesalong. Det er aircondition / ventilasjon i alle rom og fellesområder. Salongen ligger mellom Scandic Victoria Hotell og Thon Hotel Cecil i Rosenkrantzgate. Salongen er lett tilgjengelig med både trikk, buss og t-bane. Nationalteateret, Stortinget eller Rådhusplassen er nærmeste t-bane/trikkestopp. Det er  parkeringsmuligheter i gatene rundt salongen evt. parkeringshus.

Åpningstider:

Mandag: 09-20
Tirsdag: 09-20
Onsdag: 09-20
Torsdag: 09-20
Fredag: 09-18
Lørdag: 09-17

MERK: Åpningstidene kan avvike enkelte dager.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop. Ønsker du å snakke med oss kan du skrive til oss på mail eller Facebook så ringer vi deg tilbake etter avtale, vi har telefoner i salongene og kan ringe ut 🙂 Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer, som f.eks endring av tid, kansellering av time gjøres også enkelt online. 

Er du forsinket til din avtale og vil gi beskjed om det? Vi ringer deg ca 5min etter behandlingstiden har startet for å høre hvor du er i løypa.

Viktig å merke seg: Ved store forsinkelser kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid og man risikerer faktura for uteblitt time. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan 🙂

Facebook:

@waxonwaxoff.no 

Følg oss på Facebook og følg med våre nyheter, tilbud osv. Her kan du også se når vi søker etter modeller for ulike behandlinger, slike behandlinger er gratis 🙂

Epost:

rosenkrantzgate@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det være det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

mari

Mari – Eliteterapeut

Mari er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden desember 2014. Hun har tidligere også jobbet med negler, men jobber ikke med det lenger nå. Nå fokuserer hun på voksbehandlinger, vipper -og brynbehandlinger som hun trives veldig godt med.

Agnieszka – Eliteterapeut

Agnieszka er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden juli 2016. Hun er en terapeut som er glad i å jobbe med forskjellige behandlinger, så hun tilbyr voksing, vipper -og brynbehandlinger, hudpleie og fotpleie. Agnieszka kommer fra Polen, snakker norsk med kundene sine. Hun kan også snakke engelsk.

Sentrum -Agnieszka
Vlada
Vlada – Negledesigner

Vlada er vår negledesigner siden hun startet hos oss i august 2018. Hun har flere års erfaring, er nøye og utrolig flink og kreativ med negler! Hun tilbyr manikyr og fotpleie med Shellac. Hun tilbyr også voksing i perioder, men hun prioriterer neglebehandlinger. Vlada kommer fra Ukraina og lærer seg norsk, men er nok fortsatt mest komfortabel med å snakke engelsk på jobb.

Alena – Eliteterapeut

Alena er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden august 2019. Alena er veldig glad i voksing og er den eneste terapeuten vår som tilbyr alt innen voksing. I tillegg tilbyr hun farging og forming/styling av vipper og bryn og også vippeløft. Hun har mange års erfaring.  Alena kommer fra Russland og har russisk som morsmål, men snakker i tillegg både norsk og engelsk veldig bra.

Alena (5)
Kathleen

Kathleen – Eliteterapeut 

Kathleen er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden juni 2020. Hun tilbyr voksing, farger og former/styler vipper og bryn og hun er også den eneste i Wax ON! Wax OFF som tilbyr threading. Kathleen kommer opprinnelig fra Barcelona og har spansk som morsmål, men snakker engelsk med kundene sine. Hun har mange års erfaring som hudpleier i Barcelona også.

Ioana 

Ioana er utdannet hudpleier og jobber for tiden mest med voksing, farging og forming av bryn og vipper.  Hun har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden november 2021. Ioana er en voksen dame med mange års erfaring i skjønnhetsbransjen fra før hun startet hos oss. Hun har god erfaring med både hudsliping og peelinger, og kommer til å begynne å tilby hudpleiebehandlinger innen sommeren 2022 er planen. Ioana tar seg god tid med kundene sine og tar godt vare på deg. Hun lærer fortsatt norsk, men snakker engelsk med kundene sine.

Vaiva – Voksterapeut

Vaiva har sin ekspertise innen sugaring, men hun tilbyr også all annen voksing. I tillegg gjør hun vippeløft og brynlaminering. Vaiva studerer business ved siden av jobb, og har også siste 3 årene jobbet i kleskjeden Zara så hun har god kunnskap om kundebehandling på flere plan. Hun kommer fra Litauen og snakker engelsk.  Begynte å jobbe i Wax ON! Wax OFF i april 2022.