Oslo, Rosenkrantzgate

Avd. Rosenkrantzgate 13

Rosenkrantzgate 13, Oslo
rosenkrantzgate@waxonwaxoff.no

Om salongen:

Salongen ligger midt i Oslo Sentrum mellom Stortinget / Karl Johan og Akershus festning . Denne salongen har 10 store behandlingsrom og en neglesalong. Det er aircondition / ventilasjon i alle rom og fellesområder. Salongen ligger mellom Scandic Victoria Hotell og Thon Hotel Cecil i Rosenkrantzgate. Salongen er lett tilgjengelig med både trikk, buss og t-bane. Nationalteateret, Stortinget eller Rådhusplassen er nærmeste t-bane/trikkestopp. Det er  parkeringsmuligheter i gatene rundt salongen evt. parkeringshus.

Åpningstider:

Mandag: 09-20
Tirsdag: 09-20
Onsdag: 09-20
Torsdag: 09-20
Fredag: 09-18
Lørdag: 09-17

MERK: Åpningstidene kan avvike enkelte dager.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop. Ønsker du å snakke med oss kan du skrive til oss på mail eller Facebook så ringer vi deg tilbake etter avtale, vi har telefoner i salongene og kan ringe ut 🙂 Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer, som f.eks endring av tid, kansellering av time gjøres også enkelt online. 

Er du forsinket til din avtale og vil gi beskjed om det? Vi ringer deg ca 5min etter behandlingstiden har startet for å høre hvor du er i løypa.

Viktig å merke seg: Ved store forsinkelser kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid og man risikerer faktura for uteblitt time. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan 🙂

Facebook:

@waxonwaxoff.no 

Følg oss på Facebook og følg med våre nyheter, tilbud osv. Her kan du også se når vi søker etter modeller for ulike behandlinger, slike behandlinger er gratis 🙂

Epost:

rosenkrantzgate@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det være det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

Terapeutene i avd. Rosenkrantzgate 13, Oslo

Kathleen  – Salongansvarlig & kursansvarlig i avd Rosenkrantzgate 13, Oslo

Kathleen er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden juni 2020. Hun tilbyr voksing, farger og former/styler vipper og bryn og hun er også den eneste i Wax ON! Wax OFF som tilbyr threading. Fra mars 2023 tilbyr hun også sugaring. Kathleen kommer opprinnelig fra Barcelona og har spansk som morsmål, men snakker engelsk med kundene sine. Hun har mange års erfaring som hudpleier i Barcelona også.

Som salongansvarlig har hun ansvar for å sende inn varebestillinger til vårt hovedlager, og hun sørger for velfungerende rutiner i salongen. Hun har også flere andre administrative oppgaver i bedriften og jobber tett med ledelsen.

Som kursansvarlig er det hun som administrerer og avholder våre voksingkurs. Men vi har også flere kursholdere.

Agnieszka

Agnieszka er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden juli 2016. Men hun har jobbet som hudpleier i flere år før hun begynte å jobbe hos oss. Hun tilbyr voksing, vipper -og brynbehandlinger og fotpleie. 

Agnieszka kommer fra Polen, snakker både norsk og engelsk.

Hun jobber også som kursholder i Wax ON! Wax OFF. 

Ioana 

Ioana er utdannet hudpleier og jobber for tiden mest med voksing, farging og forming av bryn og vipper.  Hun har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden november 2021. Ioana er en voksen dame med mange års erfaring i skjønnhetsbransjen fra før hun startet hos oss. Hun har god erfaring med både hudsliping og peelinger, og skal begynne å tilby hudpleiebehandlinger hos oss snart. Ioana tar seg god tid med kundene sine og tar godt vare på deg. Hun lærer fortsatt norsk, men snakker engelsk med kundene sine.

Magda – Negledesigner og Hudpleier

Magda begynte å jobbe i Wax ON! Wax OFF i slutten av februar 2023. Hun er utdannet hudpleier med flere års erfaring i bransjen. Hun har hovedsakelig best erfaring i å jobbe med hudpleie, dermapen, vipper/bryn, manikyr og pedikyr fra før hun begynte å jobbe hos oss. I tillegg har hun jobbet en del med voksing, men hun kunne ikke brasiliansk fra før så det var noe hun lærte internt hos oss. 

Magda kommer opprinnelig fra Polen, og har bodd i Norge i flere år. Hun snakker norsk. 

Anastasi

Anastasia er en ren voksterapeut som har sin ekspertise innen sugaring, men hun tilbyr også all annen strips og hotvoksing.  Hun har jobbet i WOWO i to omganger. Først jobbet hun her oktober 2021 til februar 2022. I februar 2023 kom hun tilbake og begynte å jobbe igjen. 

Anastasia kommer opprinnelig fra Russland, men har jobb i Norge noen år. Hun snakker engelsk.

Anastasia er den som holder kurs i Sugaring hos oss. Både eksterne og interne kurs.