Oslo, Rosenkrantzgate

Avd. Rosenkrantzgate 13

Rosenkrantzgate 13, Oslo
rosenkrantzgate@waxonwaxoff.no

Om salongen:

Salongen ligger midt i Oslo Sentrum mellom Stortinget / Karl Johan og Akershus festning . Denne salongen har 10 store behandlingsrom og en neglesalong. Det er aircondition / ventilasjon i alle rom og fellesområder. Salongen ligger mellom Scandic Victoria Hotell og Thon Hotel Cecil i Rosenkrantzgate. Salongen er lett tilgjengelig med både trikk, buss og t-bane. Nationalteateret, Stortinget eller Rådhusplassen er nærmeste t-bane/trikkestopp. Det er  parkeringsmuligheter i gatene rundt salongen evt. parkeringshus.

Åpningstider:

Mandag – torsdag: hovedsakelig i perioden 09-20
Fredag: hovedsakelig i perioden 09-18
Lørdag: hovedsakelig i perioden 09-17

MERK: Åpningstidene kan avvike noe innimellom ved evt sykdom, ferietid ol.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop, men vi kan ringe deg opp om du kontakter oss på mail evt Facebook og ber om det.  Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer av tid, og kansellering av time, gjøres enkelt online så lenge det er mer enn 8 timer til timen. Ved mindre enn 8 timer til avtalen blir timen i sin helhet fakturert.

Er du forsinket?  Da kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan når slike situasjoner oppstår.

Facebook:

Facebook: @waxonwaxoff.no 

Instagram: waxonwaxoff.no

Følg oss på Facebook / Instagram og følg med på våre nyheter, tilbud osv.

Vi har også en gruppe på Facebook hvor vi legger ut innlegg til når vi søker etter modeller for ulike behandlinger ved kurs, opplæring og prøvedager. Slike behandlinger er gratis.

Epost:

rosenkrantzgate@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det være det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

Terapeutene i avd. Rosenkrantzgate 13, Oslo

Kathleen  – kursansvarlig i avd Rosenkrantzgate 13, Oslo

Kathleen er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden juni 2020. Hun tilbyr voksing, farger og former/styler vipper og bryn og hun er også den eneste i Wax ON! Wax OFF som tilbyr threading. Fra mars 2023 tilbyr hun også sugaring. Kathleen kommer opprinnelig fra Barcelona og har spansk som morsmål, men snakker engelsk med kundene sine. Hun har mange års erfaring som hudpleier i Barcelona også.

Hun har et ekstra ansvar for å sende inn varebestillinger til vårt hovedlager, og hun sørger for velfungerende rutiner i salongen. Hun har også flere andre administrative oppgaver i bedriften og jobber tett med ledelsen.

Som kursansvarlig er det hun som administrerer og avholder våre voksingkurs. Men vi har også flere kursholdere.

Agnieszka

Agnieszka er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden juli 2016. Hun har jobbet som hudpleier i flere år før hun begynte å jobbe hos oss. Hun tilbyr voksing, vipper -og brynbehandlinger og fotpleie. Agnieszka er en svært dyktig terapeut, du merker at hun har mange års erfaring. Hun er glad i mennesker og en god prat med kundene. Hun tar seg tid til å gjøre det lille ekstra for at du skal bli fornøyd med behandling hos henne.

Agnieszka kommer fra Polen, snakker både norsk og engelsk.

Ioana 

Ioana er utdannet hudpleier og jobber for tiden mest med voksing, farging og forming av bryn og vipper.  Hun vokser kvinner & menn inkl også ManZilian.

Hun har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden november 2021. Ioana er en voksen dame med mange års erfaring i skjønnhetsbransjen fra før hun startet hos oss. Hun har god erfaring med både hudsliping og peelinger, og skal begynne å tilby hudpleiebehandlinger hos oss snart. Ioana tar seg god tid med kundene sine og tar godt vare på deg. Hun kan litt norsk, men snakker helst engelsk med kundene sine.

Magda 

Er i svangerskapspermisjon til 2025. Magda begynte å jobbe i Wax ON! Wax OFF i slutten av februar 2023. Hun er utdannet hudpleier med flere års erfaring i bransjen. I WOWO jobber hun med vipper og brynbehandlinger, voksing, manikyr m/shellac, fotpleie og hudpleie. Høsten 2023 startet hun litt som kursholder i voksing hos oss ved siden av å være terapeut. Noe hun passer veldig godt til da hun elsker å dele sin kunnskap.

Hun kommer opprinnelig fra Polen, men bodd veldig lenge i Norge og snakker flytende norsk.

Anastasi

Anastasia er en ren voksterapeut som har sin ekspertise innen sugaring, men hun tilbyr også all annen strips og hotvoksing.  Hun har hatt to arbeidsforhold i WOWO. Først jobbet hun her oktober 2021 til februar 2022. Da bodde hun på Hamar og sluttet hos oss for å jobbe som terapeut der oppe. I februar 2023 flyttet hun nærmere Oslo og begynte å jobbe hos oss igjen. 

Anastasia kommer opprinnelig fra Russland, men har jobb i Norge noen år. Hun snakker engelsk.

Ana 

Ana er en profesjonell hudpleier som kan mye forskjellig av behandlinger. Hos oss jobber hun med voksing av kvinner og menn, hun tilbyr både Brasiliansk og ManZilian. Hun er veldig flink på bryn og gjør også vippeløft. I tillegg jobber hun med massasje, fotpleie og Shellac.

Ana kommer fra Spania og snakker spansk og engelsk. Begynte å jobbe i WOWO i november 2023.

Henriette Celine

Henriette Celine begynte å jobbe i Wax ON! Wax OFF i februar 2024. Hun er utdannet hudpleier på Hudpleieakademiet i Oslo. Samtidig som hun er et rolig og behagelig vesen er hun en racer i brasiliansk voksing! Hun har en sterk lidenskap for voksing og jobber bare med det.