Oslo, Bogstadveien

Avd. Bogstadveien

Bogstadveien 72 B
bogstadveien@waxonwaxoff.no

Om salongen:

Denne salongen ligger helt på toppen av Majorstua. Rett ved Majorstua t-bane og trikkestopp. Adressen er Bogstadveien 72b, salongen ligger på oversiden av Kirkeveien, rett ovenfor det store krysset. Dette er gaten som man kjører/går opp mot Colosseum Kino.

Dette er en stor og fin salong over 2 etasjer, med 5 behandlingsrom.

Åpningstider:

Mandag – torsdag: hovedsakelig i perioden 09-20. Noen dager åpner vi kl. 08:00
Fredag: hovedsakelig i perioden 09-18. Noen dager åpner vi 08:00.
Lørdag: hovedsakelig i perioden 09-17

MERK: Åpningstidene kan avvike noe innimellom ved evt sykdom, ferietid ol.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop. Ønsker du å snakke med oss kan du skrive til oss på mail eller Facebook så ringer vi deg tilbake etter avtale, vi har telefoner i salongene og kan ringe ut 🙂 Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer, som f.eks endring av tid, kansellering av time gjøres også enkelt online. 

Er du forsinket til din avtale og vil gi beskjed om det? Vi ringer deg ca 5min etter behandlingstiden har startet for å høre hvor du er i løypa.

Viktig å merke seg: Ved store forsinkelser kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid og man risikerer faktura for uteblitt time. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan 🙂

Facebook:

@waxonwaxoff.no 

Følg oss på Facebook og følg med våre nyheter, tilbud osv. Her kan du også se når vi søker etter modeller for ulike behandlinger, slike behandlinger er gratis 🙂

Epost: 

bogstadveien@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det være det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

Line

Line er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden desember 2016. Hun trives aller best med å jobbe med voksing, og har stort sett fulle lister. Hun tilbyr også farging og forming av bryn og vipper. Hun har i tillegg til å jobbe med behandlinger ekstra ansvar for å sende inn varebestilling til vårt hovedlager og at salongen har velfungerende rutiner.

Ida 

Ida er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden mars 2016. Hun tilbyr voksing, farge og forming/styling av vipper & bryn.

Olena 

Olena er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden august 2019. Hun har over 21 års erfaring fra skjønnhetsbransjen. Hun tilbyr voksing, forming og farging av vipper og bryn. Olena kommer opprinnelig fra Ukraina og snakker flere språk inkl norsk.

Dorota

Dorota er voksterapeut og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden september 2019. Hun jobber kun med voksing og er en av få i WOWO som også tilbyr hårfjerning med sukkerpasta (sugaring) Dorota komer opprinnelig fra Polen og snakker engelsk med kundene sine.

Frida – Voksing & vippestylist

Frida begynte i Wax ON! Wax OFF i starten av april 2022. Frida er utdannet hudpleier, og hun har funnet sin vei i bransjen innen voksing , bryn og vippebehandlinger som er de behandlingene hun er glad i å jobbe med. Hun jobber også med vippeextension som er det hun hovedsakelig har holdt på med som selvstendig næringsdrivende i 4 år før hun begynte hos oss.