OSLO: Carl Berners Plass

Avd. Carl Berner

Trondheimsveien 152, 0570 Oslo

carlberner@waxonwaxoff.no

Dette er en koselig liten avdeling som ligger langs trikkeskinnene i Trondheimsveien mellom Carl Berners Plass og Rosenhoff.

I dette idylliske og vernede trehuset har vi renovert lokalet i første etasje hvor alt er helt nytt og fresht ved åpning i januar 2024. Her tilbyr vi våre signaturbehandlinger som brasiliansk voks, voks kvinner, voks menn, sugaring, vipper/bryn og massasje.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop, men vi kan ringe deg opp om du kontakter oss på mail evt Facebook og ber om det.  Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer av tid, og kansellering av time, gjøres enkelt online så lenge det er mer enn 8 timer til timen. Ved mindre enn 8 timer til avtalen blir timen i sin helhet fakturert.

Er du forsinket?  Da kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan når slike situasjoner oppstår.

Facebook:

Facebook: @waxonwaxoff.no 

Instagram: waxonwaxoff.no

Følg oss på Facebook / Instagram og følg med på våre nyheter, tilbud osv.

Vi har også en gruppe på Facebook hvor vi legger ut innlegg til når vi søker etter modeller for ulike behandlinger ved kurs, opplæring og prøvedager. Slike behandlinger er gratis.

Epost:

carlberner@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det være det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

Terapeutene avd Carl Berner

Tanita 

Tanita kommer fra Molde, er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden mars 2017. Hun jobber med voksing og forming og farging av vipper og bryn. I mars 2024 var hun tilbake fra mammaperm og begynte å jobbe i avdelingen vår på Carl Berner.  Hun har tidligere jobbet i flere av våre avdelinger, men hovedsakelig i avd. Bogstadveien. Tanita er en koselig og alltid blid terapeut man blir lett glad i. Hun er veldig dyktig og hos henne kan du føle deg både godt ivaretatt og trygg på at du får en god behandling og et godt resultat.

Maria 

Maria kommer opprinnelig fra Argentina, bodd mange år i Norge og snakker både norsk, engelsk og spansk. Maria jobber hos oss med voksing inkl. brasiliansk. Som er hennes spesialitet. I tillegg har hun tatt utdannelse på Negleakademiet innen Manikyr / pedikyr og Shellac.

Maria er en fest av et menneske og det er alltid en god prat og mye latter under en behandling med henne. Hun er veldig opptatt av at kundene sine skal ha en god opplevelse.

I januar 2024, da vi åpnet avdelingen på Carl Berner, startet Maria å jobbe i Wax ON! Wax OFF.

Valentyna 

Valentyna kommer fra Ukraina og har medisinsk og terapeutisk utdannelse, med over 10 års erfaring i bransjen. Valentyna er en smilende, behagelig og imøtekommende terapeut. Hun tilbyr alle våre behandlinger, men har sin absolutte ekspertise innen sugaring wax. Hun tilbyr voksing kvinner og menn, farging vipper/bryn, massasje.  Det er lett å føle seg godt mottatt og ivaretatt av Valentyna.

I januar 2024, da vi åpnet avdelingen på Carl Berner, startet Valentyna å jobbe i Wax ON! Wax OFF.