Oslo, Bislett

Avd. Bislett

Theresesgate 44, 0350 Oslo
bislett@waxonwaxoff.no

Om salongen:

Avd. Bislett ligger i Theresesgate 44  –  sentralt på Bislett i Oslo. Trikkestoppen ligger kun et par meter fra salongen. Salongen har 4 behandlingsrom, og går over 2 etasjer.

Åpningstider:

Mandag – torsdag: hovedsakelig i perioden 09-20, og noen dager åpner vi 08:00
Fredag: hovedsakelig i perioden 09-18, og noen dager åpner vi 08:00
Lørdag: hovedsakelig i perioden 09-17

MERK: Åpningstidene kan avvike noe innimellom ved evt sykdom, ferietid ol.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop. Ønsker du å snakke med oss kan du skrive til oss på mail eller Facebook så ringer vi deg tilbake etter avtale, vi har telefoner i salongene og kan ringe ut 🙂 Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer, som f.eks endring av tid, kansellering av time gjøres også enkelt online. 

Er du forsinket til din avtale og vil gi beskjed om det? Vi ringer deg ca 5min etter behandlingstiden har startet for å høre hvor du er i løypa.

Viktig å merke seg: Ved store forsinkelser kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid og man risikerer faktura for uteblitt time. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan 🙂

Facebook:

@waxonwaxoff.no 

Følg oss på Facebook og følg med våre nyheter, tilbud osv. Her kan du også se når vi søker etter modeller for ulike behandlinger, slike behandlinger er gratis 🙂

Epost: 

bislett@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det være det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

Alina

Alina er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden desember 2015. Hun kommer opprinnelig fra Italia og har bl.a. drevet egen salong der for mange år siden. Hun har bodd i Norge mange år og snakker godt norsk. Alina liker best å jobbe med forskjellige behandlinger, så hun tilbyr voksing, farging og forming av bryn og vipper, fotpleie, manikyr m/ Shellac og snart også hudpleie. 

Valentina

Valentina begynte å jobbe i Wax ON! Wax OFF i juli 2018. Før det har hun jobbet i flere andre salonger i Oslo og omegn. Hun er utdannet hudpleier og tilbyr voksing, farging og forming av vipper og bryn. Hun kommer opprinnelig fra Vietnam, og snakker norsk.

Valentina er en sprudlende kvinne. Hun er veldig effektiv i voksing noe som har resultert i at hun har veldig mange faste og fornøyde kunder. 

Hun jobbet før i avd. Waldemar, og flyttet over til avd. Bislett i juli 2023.

Marlenny

Marlenny begynte å jobbe hos oss i februar 2024. Hun er utdannet hudpleier og massasjeterapeut og har jobbet i bransjen i 23 år. Hun utfører voksing av kropp/ansikt/brasiliansk, massasje, Shellac, manikyr, pedikyr, hudpleie og farge/forming av vipper & bryn. Marlenny er en dedikert terapeut som elsker faget sitt. Hun møter deg alltid med et smil og er en rolig, behagelig og positiv terapeut. Hun kommer opprinnelig fra Den Dominikanske Republikk og snakker både norsk, engelsk, spansk og italiensk.