Oslo, Bislett

Avd. Bislett

Theresesgate 44, 0350 Oslo
bislett@waxonwaxoff.no

Om salongen:

Avd. Bislett ligger i Theresesgate 44  –  sentralt på Bislett i Oslo. Trikkestoppen ligger kun et par meter fra salongen. Salongen har 4 behandlingsrom, og går over 2 etasjer.

Åpningstider:

Mandag – torsdag: hovedsakelig i perioden 09-20, og noen dager åpner vi 08:00
Fredag: hovedsakelig i perioden 09-18, og noen dager åpner vi 08:00
Lørdag: hovedsakelig i perioden 09-17

MERK: Åpningstidene kan avvike noe innimellom ved evt sykdom, ferietid ol.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop, men vi kan ringe deg opp om du kontakter oss på mail evt Facebook og ber om det.  Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer av tid, og kansellering av time, gjøres enkelt online så lenge det er mer enn 8 timer til timen. Ved mindre enn 8 timer til avtalen blir timen i sin helhet fakturert.

Er du forsinket?  Da kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan når slike situasjoner oppstår.

Facebook:

Facebook: @waxonwaxoff.no 

Instagram: waxonwaxoff.no

Følg oss på Facebook / Instagram og følg med på våre nyheter, tilbud osv.

Vi har også en gruppe på Facebook hvor vi legger ut innlegg til når vi søker etter modeller for ulike behandlinger ved kurs, opplæring og prøvedager. Slike behandlinger er gratis.

Epost: 

bislett@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det være det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

Alina

Alina er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden desember 2015 og har med det 10-årsjubileum i desember 2025!  Hun kommer opprinnelig fra Italia og har bl.a. drevet egen salong der for mange år siden. Hun har bodd i Norge mange år og snakker godt norsk. Alina liker best å jobbe med forskjellige behandlinger, så hun tilbyr voksing, farging og forming av bryn og vipper, fotpleie, manikyr m/ Shellac og snart også hudpleie. 

Valentina

Valentina begynte å jobbe i Wax ON! Wax OFF i juli 2018. Før det har hun jobbet i flere andre salonger i Oslo og omegn. Hun er utdannet hudpleier og tilbyr voksing, farging og forming av vipper og bryn. Hun kommer opprinnelig fra Vietnam, og snakker norsk.

Valentina er en sprudlende kvinne. Hun er veldig effektiv i voksing noe som har resultert i at hun har veldig mange faste og fornøyde kunder. 

Hun jobbet før i avd. Waldemar, og flyttet over til avd. Bislett i juli 2023.

Marlenny

Marlenny begynte å jobbe hos oss i februar 2024. Hun er utdannet hudpleier og massasjeterapeut og har jobbet i bransjen i 23 år. Hun utfører voksing av kropp/ansikt/brasiliansk, massasje, Shellac, manikyr, pedikyr, hudpleie og farge/forming av vipper & bryn. Marlenny er en dedikert terapeut som elsker faget sitt. Hun møter deg alltid med et smil og er en rolig, behagelig og positiv terapeut. Hun kommer opprinnelig fra Den Dominikanske Republikk og snakker både norsk, engelsk, spansk og italiensk.