Oslo, Bislett

Avd. Bislett

Theresesgate 44, 0350 Oslo
bislett@waxonwaxoff.no

Om salongen:

Avd. Bislett ligger i Theresesgate 44  –  sentralt på Bislett i Oslo. Trikkestoppen ligger kun et par meter fra salongen. Salongen har 4 behandlingsrom, og går over 2 etasjer.

Åpningstider:

Mandag: 10-18
Tirsdag: 08-20
Onsdag: 08-20
Torsdag: 08-20
Fredag: 08-18
Lørdag: 09-16

MERK: Åpningstidene kan avvike enkelte dager.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop. Ønsker du å snakke med oss kan du skrive til oss på mail eller Facebook så ringer vi deg tilbake etter avtale, vi har telefoner i salongene og kan ringe ut 🙂 Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer, som f.eks endring av tid, kansellering av time gjøres også enkelt online. 

Er du forsinket til din avtale og vil gi beskjed om det? Vi ringer deg ca 5min etter behandlingstiden har startet for å høre hvor du er i løypa.

Viktig å merke seg: Ved store forsinkelser kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid og man risikerer faktura for uteblitt time. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan 🙂

Facebook:

@waxonwaxoff.no 

Følg oss på Facebook og følg med våre nyheter, tilbud osv. Her kan du også se når vi søker etter modeller for ulike behandlinger, slike behandlinger er gratis 🙂

Epost: 

bislett@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det være det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

Alina – Salongansvarlig avd. Bislett.

Alina er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden desember 2015. Hun kommer opprinnelig fra Italia og har bl.a. drevet egen salong der for mange år siden. Hun har bodd i Norge mange år og snakker godt norsk. Alina liker best å jobbe med forskjellige behandlinger, så hun tilbyr voksing, farging og forming av bryn og vipper, fotpleie, manikyr m/ Shellac og snart også hudpleie. 

Vanja – voksing og vippe- /brynstylist.

Vanja har utdannelse og lang arbeidserfaring i skjønnhetsbransjen og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden desember 2022. Hun kommer opprinnelig fra Kroatia og har bl.a. drevet egen salong der før hun flyttet til Norge. I Norge har hun jobbet som selvstendig næringsdrivende innen voksing og vipper før hun begynte i Wax ON! Wax OFF.  Vanja liker  å jobbe med forskjellige behandlinger, og hennes spesialfelt er voksing, threading og alt innen vipper & bryn.

Jasmin

Jasmin jobber kun med voksing og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden april 2022. Hun kommer fra Polen og har jobbet i en voksesalong der i 4 år før hun flyttet til Norge. Hun har også masse erfaring som bartender i både restauranter og barer. Hun er vant med høyt tempo og er en eventyrlysten kvinne. Hun er glad i å reise og dette kan hun kombinere fint med en jobb hos oss i WOWO. Jasmin har polsk som morsmål og snakker veldig godt engelsk.

Er på en utenlandsreise til april 2023.