Oslo, Pilestredet

Avd. Pilestredet

Pilestredet 39, Oslo
pilestredet@waxonwaxoff.no

I denne salongen har vi STUDENTPRISER for studenter ved fremvisning av gyldig studentbevis.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop, men vi kan ringe deg opp om du kontakter oss på mail evt Facebook og ber om det.  Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer av tid, og kansellering av time, gjøres enkelt online så lenge det er mer enn 8 timer til timen. Ved mindre enn 8 timer til avtalen blir timen i sin helhet fakturert.

Er du forsinket?  Da kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan når slike situasjoner oppstår.

Epost:

pilestredet@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det ofte skje at det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

Sosiale medier:

Facebook: @waxonwaxoff.no 

Instagram: waxonwaxoff.no

Følg oss på Facebook / Instagram og følg med på våre nyheter, tilbud osv.

Vi har også en gruppe på Facebook hvor vi legger ut innlegg til når vi søker etter modeller for ulike behandlinger ved kurs, opplæring og prøvedager. Slike behandlinger er gratis.

STUDENTPRISER:

-15% rabattBrasiliansk voksing kvinner

-15% rabattvoks rygg for menn. Om man som mann vil legge til voks skuldre også koster det 140kr tillegg.

-10% rabattkroppsvoksing for både kvinner og menn, og på ansiktsvoksing for kvinner. (Det er ikke studentrabatt på pakkeløsningene da de allerede er rabatterte priser. Dette med pakkeløsninger gjelder både kvinner og menn)

Vi gir studentrabatt hele året unntatt juni, juli og august.

Terapeutene i avd Pilestredet

Magdalena

Magdalena er utdannet hudpleier og har noen års erfaring. Før hun begynte å jobbe i Wax ON! Wax OFF jobbet hun 2 år i en stor voksesalong i Barcelona.

Hun er ekspert i voksing og brasiliansk voksing. I tillegg til voksing gjør hun manikyr/Shellacbehandlinger med erfaring fra stort neglekonsept i Norge, og alt av vipper/brynbehandlinger som farging, brynslaminering og vippeløft.

Frem til hun startet å jobbe i Pilestredet ved åpning 2 april 2024, jobbet hun i vår avdeling på Grünerløkka.