Manikyr & fotpleie

Manikyr & Fotpleie utføres av utdannede hudpleiere i avd Bislett med neglepleie som en del av utdannelsen sin. De har videre tatt kurs i Shellac. Disse terapeutene jobber med flere andre type behandlinger i salongen.

Er det vanskelig å finne ledig tid til time i avd. Bislett anbefaler vi deg å sjekke Neglesalongen vår «Wowo Nails» i avd. Rosenkrantzgate. Der har vi flere negledesignere. 

MANIKYR

Manikyr med ensfarget Shellac
(filing av negl, basecoat, farge og Top Coat)
Kr. 450,00 

Manikyr med fransk Shellac
(filing av negl, fransk tipp med lakk og Top Coat)
Kr. 550,00 

Spa-manikyr med ensfarget Shellac
(neglebåndsbehandling, håndpeeling, håndmassasje, filing av negl, fuktighetsbehandling, lakkering)
Kr. 590,00 

Spa-manikyr med fransk Shellac
(neglebåndsbehandling, håndpeeling, håndmassasje, filing av negl, fuktighetsbehandling, lakkering)
Kr. 690,00 

 

FOTPLEIE

Fotpleie
(fotbad, filing under beina med litt ekstra fokus under hælene. Klipp/form negler, fjerne / skyve ned neglebånd. Du kan legge til fjerning av hard hud for +120kr om du har mye av det. Da benytter terapeuten en skalpell hun skjærer bort den harde huden med, og filer over til slutt)
Kr. 650,00. (+ 190kr for Ensfarget Shellac i behandlingen)

 

Spa-pedikyr
(fotbad, fotpeeling, fot & leggmassasje, avsluttende fotmaske. NB! Dette er en velværebehandling, så den inkluderer ikke filing/fjerning av hard hud og tånegler, eller klipping/skyving av neglebånd i denne behandlingen. Men det kan legges til i behandlingen mot et tillegg av tid og pris på 150kr i behandlingen dersom det er ønskelig å få med dette også)
Kr. 690,00 

 

NB! Vi behandler kun friske føtter. Ved sykdommer må man gå til lege eller fotterapeut.

 

Fjerning av Shellac?
Vi fjerner Shellac KUN om du har lagt det i en av våre salonger. Vi fjerner IKKE «Shellac» gjort i andre salonger / andre land, da det ikke er noen garanti for at det er av merket SHELLAC du har fått på dine fingernegler. Noen salonger sier/reklamerer med at de bruker merket SHELLAC, uten at de faktisk gjør det. Vi har ikke riktig utstyr til å fjerne andre merker enn SHELLAC. Har du lagt Gelelakk i annen salong må du gå tilbake til den salongen for å fjerne, evt vite hvilket merke det var lagt med slik at vi kan svare på om kanskje removeren til Shellac fungerer på den.

Fjerning av Shellac koster 150kr alene, og 100kr om du gjør det sammen med en manikyrbehandling.

Du kan også fjerne Shellac selv hjemme ved å soake neglene i aceton i ca 10 minutter, så skrape med en trepinne som ikke riper opp neglen. Det tar fort ca 20minutter å fjerne Shellac både hjemme og i salong. I salong bruker vi et mer skånsomt produkt enn ren Aceton.

+100kr om du også skal fjerne gammel Shellac i behandlingen. NB! Vi fjerner ikke Shellac lagt i annen salong da det ofte viser seg at det ikke er Shellac som er lagt, men annet merke, og vi da ikke har riktig produkter for å fjerne det.

om du likevel ønsker å fjerne Gelelakk hos oss som du har lagt i annen salong, og det viser seg at det er vanskelig og meget tidkrevende å fjerne den med Shellac sin remover, må vi oppjustere prisen til inntil 500kr.