Hudpleie

Hudpleiebehandlinger

– For han, hun og hen

For mange av oss er hverdagen hektisk. Dette skaper mye stress, som påvirker både helsen og huden vår på mange måter. Det kan frembringe akne og utslett, men kan også påvirke aldringsprosessen i huden, der forekomsten av rynker og mindre elastisitet fremtrer raskere.

Mer avslapning, nok søvn og gode tanker er viktig for både helsen og huden vår, og ikke minst gode hudpleierutiner med riktige produkter.

Behandlingsmeny

Alle behandlingene og produktene blir tilpasset etter din hudtype og hudtilstand.
Vi benytter Exuviance AHA (Fruktsyre) peeling, der vi velger mellom 2 styrker. Peelingen er svært effektiv og irriterer ikke.

Huden kan være lett rødmende og litt blank etter behandlingen. Som ved all peeling skal soling unngås i 1–2 dager etter behandling.

For mer utdypende informasjon om Exuviance – klikk her.

Etter en travel uke med mye stress er det fint å kunne unne seg en oppfriskende Exuviance Syrepensling. En rask, men effektiv behandling som etterlaterhuden ren med ny glød. Passer alle hudtyper og hudtilstander.

Behandlingen kan også tas som en kur, der det anbefales å ha 6-10 behandlinger med 1-4 uker mellom hver behandling. Intervallet tilpasses din hudtype og evt. hudproblem.

30min.

kr. 550

Rensende, gjenfuktende og effektiv behandling. Exuviance Syrepensling renser og forbereder huden for dypere effekt av tilpasset ansiktsmaske. Avslappende skulder- og nakkemassasje mens masken virker. Passer alle hudtyper og hudtilstander.

Alternativ
: Du kan også velge utklemming i stedet for ansiktsmaske, dersom du ønsker en kortere dyprens. Dette kan du gi beskjed om når du kommer til behandlingen. Skulder- og nakkemassasje er da ikke inkludert. Behandlingen avsluttes med tilpasset serum/krem.

45 min.

Kr. 790

Unn deg selv eller noen du er glad i en herlig og avslappende behandling. Her får du alt huden din trenger akkurat nå. Terapeuten skreddersyr behandlingen med produkter som tilpasses din hudtype/-tilstand og behov. Exuviance Syrepensling er også inkludert og avslappende skulder- og nakkemassasje mens masken virker. Passer alle hudtyper og hudtilstander.

75 min.

Kr. 1290

Behandlingen tilbys i avd. Rosenkrantz Gate og avd. Waldemar Thranes Gate.

Behandlingen har likhetstrekk med Enjoying Life, men her legges apparatet “Skin Scraper” til. Apparatet gir en dyp og skånsom rens av porene, døde hudceller fjernes og blod- og lymfesirkulasjon forbedres. Exuviance Peel Booster inkluderes dersom huden din ikke er for sensitiv, da “Skin Scraper” også peeler huden godt. Du får en avslappende skulder- og nakkemassasje mens masken virker. Passer de fleste hudtyper og hudtilstander.

Du vil føle huden din gløde og renere enn aldri før!

Da det er et elektrisk apparat som brukes, er det i noen tilfeller behandlingen ikke kan utføres:

–   Graviditet
–   Sår og eksem
–   Lokale hudsykdommer i ansiktet
–   Pacemaker eller andre større innopererte metalldeler
–   Det må gå minst 12 timer før/etter hårfjerning i ansiktet, elektrolyse og solarium.

75 min.

Kr. 1390

Viktig å tenke på i forbindelse med Exuviance-behandlinger

– Husk å informere hudterapeuten dersom du bruker noen legemidler som kan påvirke huden, eller om det er andre ting du tror kan være av betydning for behandlingen.

– Man bør være nybarbert, men ikke barbere seg samme dag som behandlingen, da det kan føre til svie.

– Unngå overdreven soling. Behandling utføres ikke på solbrent og irritert hud.En Exuviance-behandling starter på klinikken og fullføres hjemme! Ved å kombinere klinikk- behandlinger med riktige hjemmeprodukter oppnås et best mulig resultat.