Hudpleie OSLO

Klassisk hudpleie:

Etter en travel uke med mye stress er det fint å kunne unne seg en oppfriskende syrepeeling. En rask, men effektiv behandling som etterlaterhuden ren med ny glød. Passer alle hudtyper og hudtilstander. Vi har 2 forskjellige peelinger å velge mellom, vi plukker ut den som passer for deg og din hud.

Kr. 450,00   

En fantastisk ansiktsbehandling for å gi ny energi og glød til huden. Syrepeeling som fjerner grå, døde hudceller og rengjør i dybden. Avsluttende maske som gir en skikkelig «boost».

Kr. 590,00  

Denne behandlingen renser huden i dybden, og etterlater huden ren og frisk. Her bruker vi produkter som er tilpasset din hudtype. Du kan bli litt rød i huden etter denne behandlingen, så ikke book denne om du skal noe samme dag.

Kr. 790,00  

Dette er en intensiv fuktighetsbehandling og passer til alle hudtyper. Huden etterlates avslappet og med ny glød.

Kr. 590,00  

Dette er en behandling som egner seg godt for moden hud. Inkluderer dyptvirkende spesialmaske med tilpasset serumer/ syrer etc Her får du også ansikt og nakkemassasje inkludert i behandlingen.

Kr. 790,00

Avslappende / velværebehandling. Denne behandlingen starter med en 30minutter avslappende rygg og nakkemassasje før ansiktsbehandlingen tar til. Inkluderer: rygg/nakkemassasje, rens, peeling, napping av bryn, ansiktsmassasje og maske + avsluttende krem. (Lett utklemming på hake/nese hvis behov)

Kr. 1290,00

Korrigerende behandlinger (Peelinger):

Behandlingen er perfekt på alle typer akne, også rosacea. Den demper rødhet, reduserer talgproduksjonen, virker bakteriedrepende og antiinflamatorisk.

Kr. 1590,00

En behandling for deg som ønsker å jobbe med pigmentflekker. Behandlingen destruerer syke celler i huden og reduserer pigmenteringer. Huden vil se klarere og jevnere ut.

Kr. 1590,00

En behandling spesielt utviklet for å bremse aldringen og stimulerer til økt kollagenproduksjon. Behandlingen øker cellefornyelsen, reduserer synligheten av rynker og gir en jevnere hudtone.

Kr. 1590,00

Merk: Korrigerende behandlinger (peelinger) og hjemmeprodukter fra Environ tilbys kun i Wax ON Wax OFF avd. Bislett.

Merk: Klassiske behandlinger tilbys i avd. Alexander Kiellandsplass ved St.hanshaugen, avd. Sentrum , Blindern og Bislett.

ENVIRON

Environ har behandlinger med kjemiske peelinger som er rettet mot spesifikke hudproblemer. Dette er behandlinger som tilpasses ditt problem, om det er akne, pigment eller anti age. Med disse peelingene kan noen oppleve flassing, mens andre ikke vil merke noe i det hele tatt.

For best resultat anbefaler vi å starte på hjemmeprodukter i ca 3 uker før behandling for å forberede huden med A-vitamin, og en kur på ca 6 behandlinger med 7-10 dagers mellomrom. Les mer om fordelene ved å bruke Environ lenger ned på denne siden.

Inkluderer: Rens, peeling, maske og avsluttende krem. Masken har en sterkt roende effekt på huden etter peelingen og er en viktig del av behandlingen.

Environ tilbys foreløpig kun i avd. Bislett. Dette gjelder både behandlinger og produkter for salg.

Environ er en innovativ og prisbelønt A-Vitamin- og hudpleieserie som har tatt verden med storm på grunn av nyvinninger og fantastiske resultater.

Environ ble grunnlagt på tidlig 80 tallet av Dr. Des Hernandes, som har forsket på vitaminets betydning i og for huden. Blant resultatene han fant var at i alle typer hudkreft kan det påvises mangel på Vitamin A. Environ har derfor tatt frem en A-Vitaminserie som inneholder høye nok doser av Vitamin A til å kunne gi deg de mengdene av Vitamin A du har behov for, for en sunn og frisk hud.

Vitamin A kommer i forskjellige former: betakaroten, Retinol Acetat, Retinol Palmitat, Retinsyre, etc. Vitamin A beskytter først og fremst cellenes DNA, hvilket er viktig for en sunn og frisk hud. Den reparer også celleskader, øker tykkelsen på Stratum Spinosum (samme effekt som SPF 20), reduserer solskader som linjer og pigmentering. Bedrer eksem, øker kapasiteten til langerhanscellene, trigger fibroblastcellene til økt kollagen og elastin produksjon. Øker også produksjonen av GAGS som igjen bidrar til økt fuktighet i både dermis og epidermis.

Kort sagt er Vitamin A essensielt for en sunn og frisk hud og Environ har tatt frem en serie som gir deg den mendgen Vitamin A du trenger.

Grad, mengde og sammensetninger av vitamin A varierer i Environ sitt «step-up» system:

  • AVST linjen som er den de fleste begynner på og går stegene fra AVST1 til AVST 5.
  • C-quence linjen med høye mengder Vitamin A, Vitamin C & E og peptider (anti-age). (vi har ikke denne serien i sortimentet, men kan bestille på forespørsel)

 

Environ produktene inneholder forskjellige mengder av Vitamin A, og det er derfor viktig å bruke ett «step-up» system for å unngå Retinol reaksjoner. Hvor fort huden tilpasser seg de forskjellige mengdene Vitamin A, kommer an på hvor mange reseptorer cellen har for disse. Ved daglig påføring av produktene vil det dannes flere reseptorer og toleransen øker.