Hudpleie OSLO

Hudpleiebehandlinger

For mange av oss er hverdagen hektisk. Dette skaper mye stress, som påvirker både helsen og huden vår på mange måter. Det kan frembringe akne og utslett, men kan også påvirke aldringsprosessen i huden, der forekomsten av rynker og mindre elastisitet fremtrer raskere.

Syrepeeling

Etter en travel uke med mye stress er det fint å kunne unne seg en oppfriskende Exuviance Syrepeeling. En rask, men effektiv behandling som etterlaterhuden ren med ny glød. Passer alle hudtyper og hudtilstander.

Behandlingen kan også tas som en kur, der det anbefales å ha 6-10 behandlinger med 1-4 uker mellom hver behandling. Intervallet tilpasses din hudtype og evt. hudproblem.

Finnes i 20% og 30% styrke. Book 20% om du er usikker hva som passer deg best. Peel med 30% styrke er passende etterhvert som huden er vant med syrer og peelinger. (Peel 20 koster 450kr, peel 30 koster 550kr)

30min.

kr. 450 / 550

Dyprens

Hudrensende behandling med damp og utklemming. Exuviance Syrepeeling renser og forbereder huden for dypere effekt. Passer alle hudtyper og hudtilstander.

Om du ønsker maske og nakkemassasje i denne behandlingen, kan det byttes med syrepeelingen, vi benytter da en vanlig peeling i stedet. Dette kan du ta med terapeuten din når du ankommer din time da pris & tid er det samme.

50 min.

Kr. 750

Klassisk ansiktsbehandling m/ rygg & nakkemassasje

Denne behandlingen starter med en avslappende rygg og nakke massasje, veldig fint for å få roet ned kroppen og du kommer raskt inn i en rolig sinnstilstand. Så går vi videre på ansikt, her starter vi med rens og peel av huden. Dette for å fjerne døde hudceller og med det gjøre vi huden mer mottagelig for aktive ingredienser. Utklemming hvis nødvendig, etterfølges av avslappende ansikts -nakkemassasje og maske, etter hudtype/hudtilstand.

75 min.

Kr. 1290

Behandlingen tilbys i avd. Rosenkrantz Gate og avd. St.hanshaugen.

Behandlingen har likhetstrekk med Enjoying Life, men her legges apparatet “Skin Scraper” til. Apparatet gir en dyp og skånsom rens av porene, døde hudceller fjernes og blod- og lymfesirkulasjon forbedres. Exuviance Peel Booster inkluderes dersom huden din ikke er for sensitiv, da “Skin Scraper” også peeler huden godt. Du får en avslappende skulder- og nakkemassasje mens masken virker. Passer de fleste hudtyper og hudtilstander.

Du vil føle huden din gløde og renere enn aldri før!

Da det er et elektrisk apparat som brukes, er det i noen tilfeller behandlingen ikke kan utføres:

–   Graviditet
–   Sår og eksem
–   Lokale hudsykdommer i ansiktet
–   Pacemaker eller andre større innopererte metalldeler
–   Det må gå minst 12 timer før/etter hårfjerning i ansiktet, elektrolyse og solarium.

75 min.

Kr. 1390