Hudpleie

Hudpleie

Priser pr. 01.06.2024
Hudpleie tilbys i vår avdeling i Theresesgate på Bislett. 
  
Lunchbehandling
Dette er en halvtimes effektiv behandling. Etter rens får du en 20% syrepeeling etterfulgt av en ampulle med aktivt konsentrat etter hudtype, serum, dagkrem og øyekrem. Det er ikke ansikt/nakkemassasje i denne behandlingen.

599,-
Basic Fuktighetsbehandling
Dette er en ca 45 min. behandling. I denne behandlingen får du tilført huden masse ny fuktighet! I tillegg inkluderer den en deilig ansikt og nakkemassasje.

790,-
Klassisk Dyprens
Dette er ca 1 times behandling. I denne behandlingen får du rens, peeling, damp, dyprensing og utklemming av urenheter, ampulle, krem/gelmaske, serum og dagkrem, øyekrem.

990,-
Ansiktsbehandling m/ spesialmaske
Dette er ca en times behandling. En spesialbehandling med aktive ampuller, serumer, ansiktsmassasje og spesialmaske. Spesialmasker er masker man kun får i behandling, og har mye høyere konsentrasjon av aktive ingredienser enn en vanlig "hjemmemaske" har. Passer alle da vi tilpasser produkter etter hudtype og hudtilstand.

990,-
Ansiktsbehandling m/ spesialmaske + nakke & skuldermassasje
En spesialbehandling som varer ca 1t og 15 min. Med aktive ampuller, serumer og spesialmaske. Spesialmasker er masker man kun får i behandling, og har mye høyere konsentrasjon av aktive ingredienser enn en vanlig "hjemmemaske" har. Denne behandlingen gir også mye velvære da den inkluderer både ansikt, skulder og nakkemassasje. Behandlingen passer alle da vi plukker ut produkter tilpasset hudtype og hudtilstand.

1199,-
Marina Miracle Pro Green 7-Acid Peel
Tid: 50min / 1t 10min

En Marina Miracle ansiktsbehandling med PRO Green Mask. En avansert spesialbehandling for å korrigere hudproblemer.
Denne 100% naturlige kjemiske behandlingen er helt unik fordi det ikke blir noe nedetid. Peelen tørker ikke ut huden, men vil faktisk tilføre fukt samtidig som huden fornyes og forbedres.
Masken inneholder hele 3 forskjellige BHA-syrer og 4 forskjellige AHA-syrer. Masken er formulert med aktivt vitamin C, hyaluronsyre og MSM som vil bidra til å øke fuktighet og kollagenproduksjon, minske arr, pigmentflekker og jevne ut hudtonen. Den inneholder olje fra villnype, tindved og ringblomst samt probiotisk ferment av brokkoli og tomat. Dette gjør at masken aktivt jobber med å peele huden på flere nivåer, samtidig som den plumper huden full av næring, øker spenst og jevner ut hudtekstur. Huden vil se og føles fornyet og forfrisket ut med en fantastisk glød.

Behandlingen anbefales å ta som en kur hver 4-5 uke i 5-6 måneder, og det anbefales å bruke SPF50 uken etter behandling.

Behandlingen på 50min er lik den på 1t 10min, men den er uten utklemming og den ene eksfolierende masken. Begge inkluderer den viktigste masken, 7-peelmasken.

850/1200,-


KJEMISK PEEL
Inspira Med + er en avansert medical peeling med lav ph og høy konsentrasjon av syrer. Serien kombinerer AHA og BHA syrer i forskjellige sammensetninger for å oppnå optimalt resultat for den enkeltes hud. Peelingene kan gjøres alene som enkeltbehandling eller i en kur.

Fordelen med Inspira med+ er at den gir svært gode resultater på veldig kort tid. Den er også helt uten de reaksjoner andre kjemiske peelinger kan gi.

Alle som tar syrepeelinger må huske viktigheten av å unngå sol og huske bruke høy solfaktor.

Peel 40% Exfoliator
Peeling som jobber med overflatiske hyperpigmenteringer, rynker, fine linjer og akne.

690,-
Peel 60% Exfoliator
Sterkere peeling for aknebehandling, dypere hyperpigmentering, rynker og fine linjer.

790,-
MediGlow
Anti-Age peeling med antibakterielle egenskaper. Rensende, bedrer aldersflekker, pigmenter, ujevnheter og mykgjør huden. Har et høyt innhold av C-vitamin, 50 ganger mer enn i en appelsin. Veldig fin peeling om du ønsker mer glød.

890,-
MediLift
Anti-Age peeling som gir et løft og jobber med rynker, pigmenteringer og ujevnheter. Høyt konsentrert syre er integrert inn i en kjølende gele og gir optimal hudtoleranse. Man kjenner nesten ikke peelingen jobbe mens den ligger på huden.

950,-