Publisert på

Negler gjort av Isabelle

Negledesigner Isabelle i Wax ON! Wax OFF Rosenkrantzgate viser frem arbeidet sitt:

Altså… Isabelle i Wax ON! Wax OFF Rosenkrantzgate er så utrolig flink og kreativ i jobben sin! Her er noen av de neglene hun har gjort siste tiden…<3

I hele juli og august har hun også 50% rabatt på ALLE neglebehandlinger!!

Publisert på

Sommerrushet er i gang!

Nå er sommerrushet virkelig i gang. Det er travle dager og mye å gjøre i salongene. Det er kjempekoselig med så mange ferieklare og glade kunder innom salongen hver eneste dag! 🙂

 

Alle terapeutene i Wax ON! Wax OFF står på og gjør sitt ytterste for at alle som ønsker time før ferien sin skal få time. Men vi må huske at døgnet bare har 24 timer, og vi jobber bare 8 av dem. Flere av terapeutene våre har også små barn og har behov for ferie selv på sommeren pga skole/barnehagestengt. Og når det er høy pågang i tillegg gjør dette at vi fort blir booket opp og får lengre ventelister enn normalt. Så vær tidlig ute med å booke din tid! Vi vil jo at du skal få time. Alle våre salonger er åpen hele sommeren. Men ikke Blindern. Der har vi sommerstengt og åpner ikke igjen før ut i august.


Ingvild er klar for høysesongen.

Ingvild er veldig glad i å jobbe med voksing, og elsker denne tiden av året når det er full rulle hele dagen.  Ingvild er eier og Daglig leder av Wax ON! Wax OFF, og jobber derfor mest administrativt, men hun liker også å «jobbe på gulvet» ..altså i salong. Der føler hun seg ordentlig hjemme og jobber kun med voksing når hun er i behandling nå i sommermånedene, selv om hun også er veldig glad i å jobbe med hudpleie. Ingvild jobber i avd. Holtegata de dagene hun er i behandling.

Ingvild har drevet med voksing siden august 1998. Det blir 20-årsjubileum til høsten!

 

 

 

 

 

Husk også at vi vokser både kvinner OG menn i Wax ON! Wax OFF..  En voksbehandling for menn foregår i bunn og grunn likt som for kvinner, men vi tar hensyn til at det kan være noe mer grovere hår. ManZilian er intimvoks og tilbys kun av utvalgte terapeuter/avdelinger. Du kan lese mer om dette på nettsiden vår under oversikten over de behandlinger vi utfører.

Publisert på

«Brazilian vibes» og høysesong

Nå merker vi at høysesongen har satt inn for fullt i Wax ON! Wax OFF. Det skjedde så plutselig! Etter en så lang, snøfull og kald vinter, så hoppet vi liksom over våren i år og gikk rett på sommeren. På mange måter veldig deilig, vi har ikke lov å klage. Men det er veldig varmt!!

Det hadde vært deilig om været holdt seg sånn helt til september. Det finnes ikke noe bedre enn å stå opp om morgenen, ta på seg en lett sommerkjole, et par solbriller og trippe ut døra på vei til jobb.

Det er  «Positive vibes» og «Brazilian vibes» i Wax ON! Wax OFF disse dager. Det er varmt, det er voksing dagen lang, MYE brasiliansk voksing og glade mennesker 🙂 Det er en fin tid, virkelig en GOD start på sommeren 🙂

Om du ønsker time i en av Wax ON! Wax OFF sine salonger nå i tiden fremover så vær tidlig ute med din timebestilling. Vi har også venteliste du kan sette deg på i vår ONLINE booking dersom det ikke er noe ledig til når du ønsker time. Da kan vi kontakte deg dersom det blir en avbestilling, eller om vi får inn ekstra arbeidskraft.

Terapeutene våre elsker høysesongen, så de stiller ofte gledelig opp på å jobbe litt ekstra. Men vi har samtidig litt strenge regler om overtid, så det er ikke alltid mulig heller. Mange har tatt litt ekstra avspasering i løpet av våren, som de ofte jobber inn på sommeren når det er travelt.

Vi håper å se deg i løpet av sommeren. Riktig god helg så lenge 🙂

Publisert på

«Million Dollar Club»-reise i Tallinn

«Million Dollar Club»-reise til Tallinn

På tirsdag denne uken kom vi hjem fra en reise til Tallinn med alle terapeutene som er medlem av Wax ON! Wax OFF sin «Million Dollar Club» For å være med i denne klubben må man ha hatt en omsetning på over 1 million kroner i behandling året før.

De som kommer inn i klubben får være med på en eksklusiv reise og bli litt skjemt bort på bedriftens regning, i år gikk turen til Tallinn. Ingen av oss 9 stk som dro hadde vært der før, så det var ekstra hyggelig 🙂 Og så var vi så utrolig heldig med været, så vi kunne sitte ute på koselige cafeer og spise, drikke og hygge oss i solen.

Vi bodde på Hilton Hotel i Tallinn, et fantastisk flott hotell med god mat, god service, store rom, SPA-avdeling, casino, for å nevne noe. Vi storkoste oss! Alle sammen fikk inspirasjon til å stå på litt ekstra i år for å få være med også neste år. Så vi vil tro at i tiden fremover nå blir det mange ekstra hyggelige terapeuter og god service å oppleve i våre salonger 😉

Nå har også høysesongen startet, og en «teambuilding-tur rett før dette var virkelig midt i blinken 🙂

Legger ved noen bilder fra turen vår:

 

Publisert på

Den nye personvernloven

Personvernloven

Om ikke lenge er det den 25. mai og det betyr at den nye personvernloven trer i kraft. Denne loven gjelder for alle som oppbevarer informasjoner om privatpersoner. Du trenger ikke foreta deg noe, men har du spørsmål om, eller ønske om å bli slettet fra våre registre, er du velkommen til å kontakte oss.

Den nye personvernloven er en lov som er vedtatt i EU for å sikre privatpersoners data og bruken av denne. Vil du lese mer om personvernloven kan du lese det på Datatilsynets hjemmeside.

Dersom dine kundedata er registrert hos oss i Wax ON! Wax OFF er det fordi du har gjort en eller flere behandlinger i en/flere av våre salonger.  

Denne personvernerklæringen vil hjelpe deg med å forstå hvilke personopplysninger vi behandler, hvorfor de samles inn og behandles og hvordan vi bruker dem. Den vil også forklare hvordan du kan utøve rettighetene du har når du betror oss med dine personopplysninger. Vi ber deg om å ta deg tid til å lese denne personvernerklæringen grundig.

 

Denne loven er ny for både oss, deg og alle andre. Det er mye å sette seg inn i, men vi både tror og håper det vil gå ganske smidig i overgangen da vi allerede har fått de nødvendige verktøy tilpasset denne nye loven. Men med en total kundebase på over 80 000 registrerte kunder fra før, kan det fort bli veldig mange henvendelser dersom alle skal ta kontakt med oss om denne loven og hva man har som rettigheter og begrensninger. Vi ber dere derfor lese litt om dette på datatilsynet.no. Nå kan vi også bl.a endelig få lov til å rydde opp i gammel/utgått kunderegister, vi har et kunderegister samlet opp igjennom veldig mange år. Og det er klart at mange ikke lenger er kunder av oss heller, i tillegg til alle nye som registrerer seg daglig. Nå blir også kunderegister slettet automatisk dersom man har vært inaktiv over 3 år, som igjen vil hjelpe oss å ajourholde dette fortløpende i årene som kommer slik at de kunder vi har registrert er faktiske kunder.

 

Les mer om loven og vår samtykkeerklæring her

 

Med hilsen

Ingvild Sæterhaug

Daglig leder for Wax ON! Wax OFF

 

 

 

 

Publisert på

ManZilian

ManZilian

Visste du at ManZilian er hårfjerning rundt mannens kjønnsorgan og bakover til rumpesprekken? I Wax ON! Wax OFF har vi faktisk veldig mange mannlige kunder til denne behandlingen, den er mer vanlig enn hva mange tror. Og ikke er det så vondt som man skal tro heller. Vår terapeut Fay i avd. Bislett har jobbet i mange mange år med denne behandlingen, hun bruker en spesiell voks for en mest mulig skånsom og smertefri behandling.

Nå har også Kristine som jobber i avd. Bergen begynt å tilby denne behandlingen der. Hun har vært på kurs til Fay i Oslo for å lære av den beste. Fay kunne fortelle at Kristine var så flink at hun like gjerne kunne vært kursholder selv i den behandlingen. Så du er i trygge hender uansett hvem du tar timen til.

Timer booker du enkelt ONLINE til Fay (Eliteterapeut) i avd Bislett og Kristine om du bor i Bergen eller omegn.

Velkommen!