Publisert Legg igjen en kommentar

 Nyhet i Wax ON! Wax OFF avd. Bislett

Environ har behandlinger med kjemiske peelinger som er rettet mot spesifikke hudproblemer. Dette er behandlinger som tilpasses ditt problem, om det er akne, pigment eller anti age. Med disse peelingene kan noen oppleve flassing, mens andre ikke vil merke noe i det hele tatt.

Environ er en innovativ og prisbelønt A-Vitamin- og hudpleieserie som har tatt verden med storm på grunn av nyvinninger og fantastiske resultater.

Environ ble grunnlagt på tidlig 80 tallet av Dr. Des Hernandes, som har forsket på vitaminets betydning i og for huden. Blant resultatene han fant var at i alle typer hudkreft kan det påvises mangel på Vitamin A. Environ har derfor tatt frem en A-Vitaminserie som inneholder høye nok doser av Vitamin A til å kunne gi deg de mengdene av Vitamin A du har behov for, for en sunn og frisk hud.

Vitamin A kommer i forskjellige former: betakaroten, Retinol Acetat, Retinol Palmitat, Retinsyre, etc. Vitamin A beskytter først og fremst cellenes DNA, hvilket er viktig for en sunn og frisk hud. Den reparer også celleskader, øker tykkelsen på Stratum Spinosum (samme effekt som SPF 20), reduserer solskader som linjer og pigmentering. Bedrer eksem, øker kapasiteten til langerhanscellene, trigger fibroblastcellene til økt kollagen og elastin produksjon. Øker også produksjonen av GAGS som igjen bidrar til økt fuktighet i både dermis og epidermis.

Kort sagt er Vitamin A essensielt for en sunn og frisk hud og Environ har tatt frem en serie som gir deg den mendgen Vitamin A du trenger.

Grad, mengde og sammensetninger av vitamin A varierer i Environ sitt «step-up» system:

  • AVST linjen som er den de fleste begynner på og går stegene fra AVST1 til AVST 5.
  • C-quence linjen med høye mengder Vitamin A, Vitamin C & E og peptider (anti-age). (vi har ikke denne serien i sortimentet, men kan bestille på forespørsel)

 

Environ produktene inneholder forskjellige mengder av Vitamin A, og det er derfor viktig å bruke ett «step-up» system for å unngå Retinol reaksjoner. Hvor fort huden tilpasser seg de forskjellige mengdene Vitamin A, kommer an på hvor mange reseptorer cellen har for disse. Ved daglig påføring av produktene vil det dannes flere reseptorer og toleransen øker.

Publisert Legg igjen en kommentar

Negler -50% rabatt

Negler by Vlada

Vi har 2 stk negledesignere i Wax ON! Wax OFF´s neglesalong i Rosenkrantzgate 13, Oslo. Nå er siste innspurt i 50% rabatt hos dem for å gi dere introduksjonstilbud ved å teste ut disse utrolig dyktige negledesignerne. Vi vet dere blir fornøyd hos dem, de har lang og bred erfaring begge to, og de er topp engasjert i negler og design 🙂

Snart blir også neglesalongen helt ny og fresh og med ny layout, dette blir spennende! Vi kan ikke si så mye enda, men det vil bli lagt ut straks alt er klart. 🙂

Publisert Legg igjen en kommentar

Negler gjort av Isabelle

Negledesigner Isabelle i Wax ON! Wax OFF Rosenkrantzgate viser frem arbeidet sitt:

Altså… Isabelle i Wax ON! Wax OFF Rosenkrantzgate er så utrolig flink og kreativ i jobben sin! Her er noen av de neglene hun har gjort siste tiden…<3

I hele juli og august har hun også 50% rabatt på ALLE neglebehandlinger!!

Publisert Legg igjen en kommentar

Sommerrushet er i gang!

Nå er sommerrushet virkelig i gang. Det er travle dager og mye å gjøre i salongene. Det er kjempekoselig med så mange ferieklare og glade kunder innom salongen hver eneste dag! 🙂

 

Alle terapeutene i Wax ON! Wax OFF står på og gjør sitt ytterste for at alle som ønsker time før ferien sin skal få time. Men vi må huske at døgnet bare har 24 timer, og vi jobber bare 8 av dem. Flere av terapeutene våre har også små barn og har behov for ferie selv på sommeren pga skole/barnehagestengt. Og når det er høy pågang i tillegg gjør dette at vi fort blir booket opp og får lengre ventelister enn normalt. Så vær tidlig ute med å booke din tid! Vi vil jo at du skal få time. Alle våre salonger er åpen hele sommeren. Men ikke Blindern. Der har vi sommerstengt og åpner ikke igjen før ut i august.


Ingvild er klar for høysesongen.

Ingvild er veldig glad i å jobbe med voksing, og elsker denne tiden av året når det er full rulle hele dagen.  Ingvild er eier og Daglig leder av Wax ON! Wax OFF, og jobber derfor mest administrativt, men hun liker også å «jobbe på gulvet» ..altså i salong. Der føler hun seg ordentlig hjemme og jobber kun med voksing når hun er i behandling nå i sommermånedene, selv om hun også er veldig glad i å jobbe med hudpleie. Ingvild jobber i avd. Holtegata de dagene hun er i behandling.

Ingvild har drevet med voksing siden august 1998. Det blir 20-årsjubileum til høsten!

 

 

 

 

 

Husk også at vi vokser både kvinner OG menn i Wax ON! Wax OFF..  En voksbehandling for menn foregår i bunn og grunn likt som for kvinner, men vi tar hensyn til at det kan være noe mer grovere hår. ManZilian er intimvoks og tilbys kun av utvalgte terapeuter/avdelinger. Du kan lese mer om dette på nettsiden vår under oversikten over de behandlinger vi utfører.

Publisert Legg igjen en kommentar

«Brazilian vibes» og høysesong

Nå merker vi at høysesongen har satt inn for fullt i Wax ON! Wax OFF. Det skjedde så plutselig! Etter en så lang, snøfull og kald vinter, så hoppet vi liksom over våren i år og gikk rett på sommeren. På mange måter veldig deilig, vi har ikke lov å klage. Men det er veldig varmt!!

Det hadde vært deilig om været holdt seg sånn helt til september. Det finnes ikke noe bedre enn å stå opp om morgenen, ta på seg en lett sommerkjole, et par solbriller og trippe ut døra på vei til jobb.

Det er  «Positive vibes» og «Brazilian vibes» i Wax ON! Wax OFF disse dager. Det er varmt, det er voksing dagen lang, MYE brasiliansk voksing og glade mennesker 🙂 Det er en fin tid, virkelig en GOD start på sommeren 🙂

Om du ønsker time i en av Wax ON! Wax OFF sine salonger nå i tiden fremover så vær tidlig ute med din timebestilling. Vi har også venteliste du kan sette deg på i vår ONLINE booking dersom det ikke er noe ledig til når du ønsker time. Da kan vi kontakte deg dersom det blir en avbestilling, eller om vi får inn ekstra arbeidskraft.

Terapeutene våre elsker høysesongen, så de stiller ofte gledelig opp på å jobbe litt ekstra. Men vi har samtidig litt strenge regler om overtid, så det er ikke alltid mulig heller. Mange har tatt litt ekstra avspasering i løpet av våren, som de ofte jobber inn på sommeren når det er travelt.

Vi håper å se deg i løpet av sommeren. Riktig god helg så lenge 🙂

Publisert Legg igjen en kommentar

«Million Dollar Club»-reise i Tallinn

«Million Dollar Club»-reise til Tallinn

På tirsdag denne uken kom vi hjem fra en reise til Tallinn med alle terapeutene som er medlem av Wax ON! Wax OFF sin «Million Dollar Club» For å være med i denne klubben må man ha hatt en omsetning på over 1 million kroner i behandling året før.

De som kommer inn i klubben får være med på en eksklusiv reise og bli litt skjemt bort på bedriftens regning, i år gikk turen til Tallinn. Ingen av oss 9 stk som dro hadde vært der før, så det var ekstra hyggelig 🙂 Og så var vi så utrolig heldig med været, så vi kunne sitte ute på koselige cafeer og spise, drikke og hygge oss i solen.

Vi bodde på Hilton Hotel i Tallinn, et fantastisk flott hotell med god mat, god service, store rom, SPA-avdeling, casino, for å nevne noe. Vi storkoste oss! Alle sammen fikk inspirasjon til å stå på litt ekstra i år for å få være med også neste år. Så vi vil tro at i tiden fremover nå blir det mange ekstra hyggelige terapeuter og god service å oppleve i våre salonger 😉

Nå har også høysesongen startet, og en «teambuilding-tur rett før dette var virkelig midt i blinken 🙂

Legger ved noen bilder fra turen vår: