Publisert Legg igjen en kommentar

Sommerrushet er i gang!

Nå er sommerrushet virkelig i gang. Det er travle dager og mye å gjøre i salongene. Det er kjempekoselig med så mange ferieklare og glade kunder innom salongen hver eneste dag! 🙂

 

Alle terapeutene i Wax ON! Wax OFF står på og gjør sitt ytterste for at alle som ønsker time før ferien sin skal få time. Men vi må huske at døgnet bare har 24 timer, og vi jobber bare 8 av dem. Flere av terapeutene våre har også små barn og har behov for ferie selv på sommeren pga skole/barnehagestengt. Og når det er høy pågang i tillegg gjør dette at vi fort blir booket opp og får lengre ventelister enn normalt. Så vær tidlig ute med å booke din tid! Vi vil jo at du skal få time. Alle våre salonger er åpen hele sommeren. Men ikke Blindern. Der har vi sommerstengt og åpner ikke igjen før ut i august.


Ingvild er klar for høysesongen.

Ingvild er veldig glad i å jobbe med voksing, og elsker denne tiden av året når det er full rulle hele dagen.  Ingvild er eier og Daglig leder av Wax ON! Wax OFF, og jobber derfor mest administrativt, men hun liker også å «jobbe på gulvet» ..altså i salong. Der føler hun seg ordentlig hjemme og jobber kun med voksing når hun er i behandling nå i sommermånedene, selv om hun også er veldig glad i å jobbe med hudpleie. Ingvild jobber i avd. Holtegata de dagene hun er i behandling.

Ingvild har drevet med voksing siden august 1998. Det blir 20-årsjubileum til høsten!

 

 

 

 

 

Husk også at vi vokser både kvinner OG menn i Wax ON! Wax OFF..  En voksbehandling for menn foregår i bunn og grunn likt som for kvinner, men vi tar hensyn til at det kan være noe mer grovere hår. ManZilian er intimvoks og tilbys kun av utvalgte terapeuter/avdelinger. Du kan lese mer om dette på nettsiden vår under oversikten over de behandlinger vi utfører.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.