Publisert Legg igjen en kommentar

«Brazilian vibes» og høysesong

Nå merker vi at høysesongen har satt inn for fullt i Wax ON! Wax OFF. Det skjedde så plutselig! Etter en så lang, snøfull og kald vinter, så hoppet vi liksom over våren i år og gikk rett på sommeren. På mange måter veldig deilig, vi har ikke lov å klage. Men det er veldig varmt!!

Det hadde vært deilig om været holdt seg sånn helt til september. Det finnes ikke noe bedre enn å stå opp om morgenen, ta på seg en lett sommerkjole, et par solbriller og trippe ut døra på vei til jobb.

Det er  «Positive vibes» og «Brazilian vibes» i Wax ON! Wax OFF disse dager. Det er varmt, det er voksing dagen lang, MYE brasiliansk voksing og glade mennesker 🙂 Det er en fin tid, virkelig en GOD start på sommeren 🙂

Om du ønsker time i en av Wax ON! Wax OFF sine salonger nå i tiden fremover så vær tidlig ute med din timebestilling. Vi har også venteliste du kan sette deg på i vår ONLINE booking dersom det ikke er noe ledig til når du ønsker time. Da kan vi kontakte deg dersom det blir en avbestilling, eller om vi får inn ekstra arbeidskraft.

Terapeutene våre elsker høysesongen, så de stiller ofte gledelig opp på å jobbe litt ekstra. Men vi har samtidig litt strenge regler om overtid, så det er ikke alltid mulig heller. Mange har tatt litt ekstra avspasering i løpet av våren, som de ofte jobber inn på sommeren når det er travelt.

Vi håper å se deg i løpet av sommeren. Riktig god helg så lenge 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.