Hudpleie IKKE I BRUK

Hudpleie for kvinner & menn:

Med en profesjonell Exuviance-behandling får du ikke bare en avansert behandling med dokumentert effekt, men også en deilig og avslappende stund hvor du kan koble av!
Exuviances behandlinger – med dokumentert effekt
Exuviance ble banebrytende da selskapet på 80-tallet utviklet den første standardiserte peelingbehandlingen med glykolsyre (AHA) og effektive AHA-produkter. Grunnleggerne av Exuviance, dr. Eugene van Scott og dr. Yu, er internasjonalt anerkjente pionerer innenfor kosmetisk dermatologi. Det var de som utviklet og innehar originalpatentet til den første AHA-peelingen. Deres kontinuerlige forskning og kliniske erfaringer har bekreftet at AHA med fordel kan benyttes ved behandling av en rekke ulike hudproblemer som f.eks. eldet hud, tørr hud, akne og pigmentflekker

Exuviance Syrepensling
inkl Oxygenmaske

En fantastisk behandling for å gi ny energi og glød til huden. Syrepeelingen fjerner grå, døde hudceller og rengjør i dybde. Masken begynner å «boble» etter noen minutter. Den renses av når skummet avtar, og gir en skikkelig «boost».

Kr. 550

Lunch Time Treatment / Kurbehandling

Rens og mild syrepeeling. Fuktighetsgivende og oppstrammende maske. Huden etterlates ren og fin med ny glød etter bare 30-40min behandlingstid. Nakkemassasje mens masken virker.

6-10 behandlinger med 1-4 ukers mellomrom anbefales for å oppnå tydelige resultater. Et Exuviance kurforløp passer til alle hudtyper. Intervallet mellom behandlingene tilpasses den aktuelle hudtypen og evt. hudproblem.

Kr. 550,00

Dyptrensende behandling

Behandlingen for deg som føler behovet for en god og dyp rens, eller som trenger hjelp til å behandle hudormer / kviser. Her får du god rens, damp og full utklemming. Nakkemassasje mens masken virker. Du kan utvide tiden med ekstra massasje om det er ønskelig.

Kr. 750,00

Klassisk Revitaliserende Behandling

En behandling som passer perfekt for alle hudtyper, og som gjenfukter og stimulerer huden. En behandling for alle som ønsker å minimere eller motvirke rynker og fine linjer, samt forbedre hudens tilstand.

Kr. 790,00

Anti-Aging Behandling

Dette er en behandling som egner seg godt for moden hud. Inkluderer dyptvirkende spesialmaske med tilpasset serumer/ syrer/ ampuller etc Her får du også ansikt og nakkemassasje inkludert i behandlingen.

Kr. 990,00

Pigmentreduserende Behandling

En behandling for hud med ujevn pigmentering, sol- og aldersflekker

Kr. 890,00

Beroligende Behandling

Passer til personer med rosacea, atopisk eksem eller generelt sensitiv hud.

Kr. 690,00

Klassisk Ansiktsbehandling m/ryggmassaje

Denne behandlingen starter med en avslappende rygg og nakke massasje, veldig fint for å få roet ned kroppen og du kommer raskt inn i en rolig sinnstilstand. Så går vi videre på ansikt, her starter vi med rens og peel av huden. Dette for å fjerne døde hudceller og med det gjøre vi huden mer mottagelig for aktive ingredienser. Utklemming hvis nødvendig, etterfølges av avslappende ansikts -nakkemassasje og aktiv spesialmaske, etter hudtype/hudtilstand.

 Kr. 1090,00