Vajacial

En hudbehandling for bikiniområdet

Varighet ca. 50 min


Behandlingen passer for både deg som vokser bikini/brasiliansk jevnlig eller barberer. Den hjelper mot inngrodde hår og pigmenteringer. Pigmenteringene kan komme av inngrodde hår og/eller dersom du har vært ute i solen rett etter voksbehandlingen.

Du kan velge å ta enkeltbehandling, eller kjøpe en kur på 4 behandlinger. Da sparer du kr. 100 pr. behandling. Kuren må brukes innen 6 mnd, da poenget med kur er å gå jevnlig, ca 3-4 uker mellom hver behandling.

Pris for enkeltbehandling:
Kr. 690,-

Pris for kur på 4 behandlinger:
Kr. 2360,-

Kortet kjøpes i alle våre salonger

Hvordan foregår behandlingen?

Du ligger komfortabelt på ryggen under hele behandlingen, med bena rett frem. Området som behandles, er foran og i selve bikinilinjen. Vi behandler ikke området ved kjønnsleppene, da det er sjeldent at inngrodde hår fremtrer her.

Vi renser og peeler med Exuviance Syrepensling for å behandle pigmenteringer og forberede huden før vi tar ut inngrodde hår. Til slutt legges det på en beroligende og utrensende maske.

Viktig å vite:

Det er ikke alle inngrodde hår terapeuten kan fjerne; dersom de sitter for dypt, eller du har klemt mye på de den siste tiden og det har dannet seg skorper over. Da må du ta imot våre råd til deg under behandlingen for hvordan raskest mulig få de opp og ut.

Når kan jeg ta denne behandlingen?

Behandlingen må skje når du ikke har hår. Dersom du vokser, er det fint å komme 3-10 dager etter voksbehandlingen. Hvis du barberer, barber gjerne dagen før behandlingen.

Hva skal jeg gjøre etter behandlingen?

Etter behandlingen anbefaler vi at du fortsetter med et produkt mot inngrodde hår. Vi har gode og effektive produkter fra Avoyd, som renser, beroliger, peeler og motvirker inngrodde hår.