Vipper & Bryn OSLO

Farge vipper & forming / farging av bryn

  
Farging av vipper & bryn450,00
Farging av vipper & bryn + forming av bryn590,00
Farging av vipper350,00
Farging av bryn250,00
Forming av bryn med farge390,00
Forming av bryn200,00

Vi bruker kun Fred Hamelton POWER INFUSION i våre behandlinger – fargen som varer lenger og har mer pigment i seg, fargen er mer dekkende.

Vippeløft / vippebøy

  
Vippeløft700,00
Vippeløft m/farge850,00

Viktig å vite om vippebøy / vippeløft:

Vippeløft / bøy er for deg som foretrekker en mer naturlig måte å få vippene dine til å se lengre og tykkere ut samtidig som det gir et vakkert løft som er holdbart i flere uker. Bøyen varer alt fra 2-8 uker, dette varierer fra person til person. Det vanligste er at den varer rundt 4 uker. Man kan ta en ny behandling allerede 6-8 uker etter sist behandling. Denne metoden er meget skånsom for vippene dine.

Det anbefales ikke å utsette dine nybehandlede vipper for vann, damp, sauna og makeup de første 24 timene.

Reklamasjonstiden er innen 5 dager. Du har selv ansvaret å finne ut om du har allergi i forkant av behandlingen. Allergi eller andre reaksjoner utenfor vår kontroll regnes ikke som reklamasjon. Vi refunderer ikke penger tilbake.

Har du vært uheldig i form av dårlig/lite bøy av vippene må du ta kontakt snarest mulig, og senest innen 5 dager etter behandlingen for å legge en plan for ny behandling for å rette opp i resultatet.

Mørke vipper og velstelte bryn fremhever din naturlige skjønnhet! Vi bruker fargene til den populære kjendisbrynsstylisten Fred Hamelten. Helt ny formula med fantastiske egenskaper! Fargeresultatet har en ekstra lang holdbarhetstid enn vanlige farger på markedet og gir økt fylde til vippene /brynene. Fargen er rik på pigmenter og gir et naturlig fargeresultat. Mild mot huden. Fargene dekker grå hår meget godt! Vi gjør også vippebøy og vippeextension.

Våre terapeuter har spesialisert seg i vipper & brynbehandlinger for å kunne tilby best mulig resultater.