Fotpleie

Fotpleie

Behandlingen begynner med et raskt rensende fotbad. Deretter filer vi under beina med litt ekstra fokus under hælene. Negler klippes, files og poleres og neglebånd klippes/skyves ned.

Om du ønsker å få ekstra med tid til å fjerne hard hud i denne behandlingen, kan det legges til i bookingen mot et tillegg på 120kr i prisen. Da benyttes det en skalpell som terapeuten skjærer bort den tykke/harde huden med.

NB! Vi behandler kun friske føtter. Ved sykdommer må man gå til lege eller fotterapeut.

Kr. 650,-

SPA-pedikyr

Behandlingen starter med et fotbad etterfulgt av en peeling for å skrubbe bort døde hudceller på føtter og leggene dine.  Dette følges så opp med en massasje av føtter og legger, og en avsluttende maske til slutt.

NB! Det inkluderes ikke filing/fjerning av hard hud og tånegler, eller klipping/skyving av neglebånd i denne behandlingen da denne behandlingen er ment som en velværebehandling. Men det kan legges til i behandlingen mot et tillegg av tid og pris på 150kr i behandlingen dersom det er ønskelig å få med dette også

Vi behandler kun friske føtter.

Kr. 690,-

Om fotpleie:

Fotpleiebehandlingene tilbys i salongen vår på Bislett.

Det er utdannede hudpleiere som utfører fotpleie, vi gjør ikke medisinsk fotpleie, fjerning av vorter, liktorn, eller behandler fotsopp og andre sykdommer.

Vi steller og pleier dine føtter slik at de får et velstelt utseende.