Publisert Legg igjen en kommentar

Den nye personvernloven

Personvernloven

Om ikke lenge er det den 25. mai og det betyr at den nye personvernloven trer i kraft. Denne loven gjelder for alle som oppbevarer informasjoner om privatpersoner. Du trenger ikke foreta deg noe, men har du spørsmål om, eller ønske om å bli slettet fra våre registre, er du velkommen til å kontakte oss.

Den nye personvernloven er en lov som er vedtatt i EU for å sikre privatpersoners data og bruken av denne. Vil du lese mer om personvernloven kan du lese det på Datatilsynets hjemmeside.

Dersom dine kundedata er registrert hos oss i Wax ON! Wax OFF er det fordi du har gjort en eller flere behandlinger i en/flere av våre salonger.  

Denne personvernerklæringen vil hjelpe deg med å forstå hvilke personopplysninger vi behandler, hvorfor de samles inn og behandles og hvordan vi bruker dem. Den vil også forklare hvordan du kan utøve rettighetene du har når du betror oss med dine personopplysninger. Vi ber deg om å ta deg tid til å lese denne personvernerklæringen grundig.

 

Denne loven er ny for både oss, deg og alle andre. Det er mye å sette seg inn i, men vi både tror og håper det vil gå ganske smidig i overgangen da vi allerede har fått de nødvendige verktøy tilpasset denne nye loven. Men med en total kundebase på over 80 000 registrerte kunder fra før, kan det fort bli veldig mange henvendelser dersom alle skal ta kontakt med oss om denne loven og hva man har som rettigheter og begrensninger. Vi ber dere derfor lese litt om dette på datatilsynet.no. Nå kan vi også bl.a endelig få lov til å rydde opp i gammel/utgått kunderegister, vi har et kunderegister samlet opp igjennom veldig mange år. Og det er klart at mange ikke lenger er kunder av oss heller, i tillegg til alle nye som registrerer seg daglig. Nå blir også kunderegister slettet automatisk dersom man har vært inaktiv over 3 år, som igjen vil hjelpe oss å ajourholde dette fortløpende i årene som kommer slik at de kunder vi har registrert er faktiske kunder.

 

Les mer om loven og vår samtykkeerklæring her

 

Med hilsen

Ingvild Sæterhaug

Daglig leder for Wax ON! Wax OFF

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.