Elite, vanlig jr. Hva er forskjellen?

Terapeutene i Wax ON! Wax OFF

Det er mange terapeuter i Wax ON! Wax OFF. Ikke alle terapeutene utfører alle behandlinger, og de er i forskjellige nivå etter arbeidserfaring og  hvilke resultater de har skapt innen voksing. De aller fleste er utdannet hudterapeut, men ikke alle. De som ikke er utdannet hudterapeut jobber enten som Vokseterapeut og/eller er Vippestylist.

Eliteterapeut:
En eliteterapeut har
lang erfaring inen voksing og brasiliask, minimum to års sammenhengende arbeid i voksing. Hun besitter god/lang erfaring med både strips -og HOT voksing, og har god kunnskap om hudens oppbygging/funksjon, hårvekst + alle de produkter vi fører. Eliteterapeuter har mange faste kunder og har en høy rebooking / fulle lister. 

Eliteterapeuter har en egen pris på voksing enn vanlige vokseterapeuter.

Vokseterapeut:
En vokseterapeut er en terapeut som er dyktig / har god erfaring i voksing. Hun kan ha jobbet i mange år med voksing allerede. Felles for alle slike terapeuter er at de har gjort minimum 500stk brasiliansk før de når dette nivået. Jobber både med stripsvoks og HOTwax. En vokseterpeut jobber ofte også med andre behandlinger. Etter minimum 2år fulltid i jobb starter vurderingen fra ledelsen om de er klare til å bli en Eliteterapeut eller ikke.

Junior Vokseterapeut:
En Junior vokseterapeut har kanskje lang erfaring innen hudpleie og vanlig kroppsvoksing, men ikke så lang erfaring med brasiliansk. Ledelsen i Wax ON! Wax OFF krever mye for at en terapeut skal bli en ordentlig Vokseterapeut. Vi har et minstekrav at man er Jr. terapeut helt frem til man har utført 500stk brasiliansk. Dette for å kvalitetsikre våre Vokseterapeuter og at de virkelig innehar den nødvendige erfaringen som trengs for å være en av Norges beste vokseterapeuter. Vi informerer om at en Juniorterapeut vil i begynnelsen bruke noe ekstra tid, dvs opp mot ca. 45 minutter på en brasiliansk. De etterlater det samme gode resultatet, men de trenger litt ekstra tid på seg for å utøve behandlingen korrekt. Dette kompenseres med en rabatt på behandlingen, som blir lavere og lavere etter hvert som hun blir raskere.