Online booking

Annonse

ONLINE BOOKING

Hos oss bestiller du, endrer på – og avbestiller dine timeavtaler via ONLINE booking. Den er åpen 24/7. Det er enkelt, oversiktlig og veldig praktisk. Du kan booke time til både Wax ON! Wax OFF og Hendrix Hair avd. Sentrum her.

Velg denne om du vil bestille, endre eller avlyse en time til en av Wax ON! Wax OFFs 5 avdelinger / salonger i Oslo.

VIKTIG INFO:
Fra 09. juli 2015 vil det ikke lenger være mulig å ringe salongene direkte. Vi oppfordrer alle til å bestille time ONLINE og alle endringer må også gjøres ONLINE. Dette gjelder BESTILLING, AVBESTILLING, ENDRING/BYTTING AV TIMER. Det er også mulig å komme innom salongen for dette. Du kan sende mail, men informerer da om at det kan gå inntil 48 timer med tilbakemeldinger, så benytt heller ONLINEbookingen, der kan du bestille time inntil 5 minutter før (så lenge det er ledig)

Minner om AVBESTILLINGSREGLENE som er at timen må avbestilles senest 8 timer før. Wax ON! Wax OFF er en av de få salongene som har så kort avbestillingsfrist. Under 8 timer før vil det ikke lenger være mulig å avbestille timen og timen vil bli fakturert i sin helhet ved ikke oppmøte. Ved større forsinkelser kan vi ikke garantere at du får time da terapeuten kan ha ny kunde rett etter deg, men vi vil prøve å hjelpe deg så godt vi kan når du ankommer salongen.

 

Velg denne om du vil bestille time til en av frisørene i Henrix Hair avd. Rosenkrantzgate 13, Oslo.

Annonse