Bestill time

Hos oss både bestiller du, endrer på og avbestiller dine timeavtaler via ONLINE booking. Den er åpen 24/7. Det er enkelt, oversiktlig og veldig praktisk. Du kan booke time til både Wax ON! Wax OFF Oslo og Bergen i samme booking. Bare velg ønsket avdeling først, så velger du behandling og evt ønsket terapeut.

Telefon:
Den 09. juli 2015 avsluttet vi vår telefontjeneste for innkommende anrop. Ønsker du å snakke med oss kan du skrive til oss på mail eller Facebook så ringer vi deg tilbake etter avtale 🙂 Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer, som f.eks endring av tid, kansellering av time gjøres også enkelt online. 

Hvordan komme i kontakt med oss? :

  • Facebook: @waxonwaxoff.no for OSLO
  • Epost: Hver avdeling har egen epostadresse. Se siden avdelinger og klikk deg inn på den avdelingen du ønsker komme i kontakt med. 
  • Komme innom en av våre salonger for personlig service.
  • Skriv om du ønsker at vi skal ringe deg, vi har telefoner i salongene og kan ringe deg opp etter avtale med deg.

Minner om AVBESTILLINGSREGLENE som er at timen må avbestilles senest 8 timer før. Wax ON! Wax OFF er en av de få salongene som har så kort avbestillingsfrist. Under 8 timer før vil det ikke lenger være mulig å avbestille timen og timen vil bli fakturert i sin helhet ved ikke oppmøte. Ved større forsinkelser kan vi ikke garantere at du får time da terapeuten kan ha ny kunde rett etter deg, men vi vil prøve å hjelpe deg så godt vi kan når du ankommer salongen.