Bestill time

Hvordan komme i kontakt med oss?

 

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop. Ønsker du å snakke med oss kan du skrive til oss på mail eller Facebook så ringer vi deg tilbake etter avtale, vi har telefoner i salongene og kan ringe ut 🙂 Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer, som f.eks endring av tid, kansellering av time gjøres også enkelt online. 

Er du forsinket til din avtale? Vi ringer deg ca 5min etter behandlingstiden har startet for å høre hvor du er i løypa. Ved forsinkelser kan det være at vi ikke rekker hele behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etterpå. Men vi ser hva vi rekker og gjør så godt vi kan.


Facebook:

@waxonwaxoff.no 


Epost: 

Hver avdeling har egen epostadresse. Se siden avdelinger og klikk deg inn på den avdelingen du ønsker komme i kontakt med. 


Du kan også komme innom en av våre salonger for personlig service.


Minner om AVBESTILLINGSREGLENE som er at timen må avbestilles senest 8 timer før. Wax ON! Wax OFF er en av de få salongene som har så kort avbestillingsfrist. Under 8 timer før vil det ikke lenger være mulig å avbestille timen og timen vil bli fakturert i sin helhet ved ikke oppmøte. Ved større forsinkelser kan vi ikke garantere at du får time da terapeuten kan ha ny kunde rett etter deg, men vi vil prøve å hjelpe deg så godt vi kan når du ankommer salongen.