Bikini vs Bikini Pluss

Forskjellen på voks «Bikini», «Bikini pluss» og Brasiliansk voks

Forskjellen på voks «Bikini», «Bikini pluss» og Brasiliansk voks:

I voks bikini vokser vi en stripe langs trusekanten, på hver side. Vi tar ofte et par cm nedover låret også i denne behandlingen for de som har litt utvidet bikinilinje. Dette er en fin behandling for de som liker å ha hår nedentil, men ønsker at det ser ryddig ut. Det er mulig å legge til voks bak i rumpa i denne behandlingen mot et lite påslag i prisen.

I voks Bikini pluss vokser vi godt innenfor trusekanten (2-3cm) på framsiden, både ovenfra og på sidene. Det vil stå igjen en trekant med hår foran, som går ned over kjønnsleppene, forbi skjeden og bak i rumpa. På undersiden er det sånn at vi vokser ikke helt inn til slimhinnene som ved brasiliansk voks, men det er ikke langt unna. Det er mulig å legge til voks bak i rumpa i denne behandlingen mot et lite påslag i prisen..

I brasiliansk voks vokser vi alt foran, i mellom og det bak i rumpa. Du kan velge om du vil ha igjen en «landing strip» en trekant foran, eller om du vil ta alt av hår. Det heter brasiliansk så lenge du tar alt fra og med kjønnsleppene og hele veien langs skjeden og bak til etter anus.