Bikini vs Bikini Pluss

Forskjellen på voks «Bikini», «Bikini pluss» og Brasiliansk voks:


Brasiliansk Sensitiv: 

med HotWax, som er stripsløs. Denne passer alle. Denne voksen er super for de som er veldig sensitive, og for de som plages med inngrodde hår er denne helt topp! Du vil nå også se Sensitiv-begrepet går igjen i pakkeløsningene og også bikini og bikini pluss. Vi bruker profesjonell kvalitetsvoks av merket Harley Waxing.


Brasiliansk Stripsvoks: 

varm voks smøres på og rives av med strips. Dette er en klassisk behandling som har vært lengst brukt ved brasiliansk voksing i Norge. Behandlingen går ganske kjapt, noe mange foretrekker. Mange som er fan av denne behandlingen liker den pga det går så raskt. Den er også litt mer økonomisk enn HotWax og det synes også i prisen da denne er litt billigere enn HotWax-behandlingene. Men ikke undervurder denne behandlingen pga pris, det er en fin behandling.


Brasiliansk Kombo: 

kombinasjon av stripsvoks og HotWax. Det benyttes Stripsvoks over «det hele» unntatt på selve kjønnsleppene, der bruker vi HotWax i denne behandlingen. Kjønnsleppene er for mange vonde å vokse med stripsvoks, og mange blir såre her om de vokses med stripsvoks. Dette er en kjempefin behandling som absolutt passer alle. Og pga mye vokses med stripsvoks går denne også litt raskere enn Brasiliansk Sensitiv.


Brasiliansk Gravid: 

voks tilpasset den gravide. Alle gravide kan vokse seg brasiliansk så lenge ikke legen har sagt noe annet. I denne behandlingen legges det til rette med vokstype etter behov, men det brukes mest HotWax. Har du fått ekstra stripe med hår på magen kan vi vokse dette også i denne behandlingen.


Bikini Pluss (String): 

hårfjerning av bikiniområdet, vi følger på en måte «stringtrusen», altså det vokses litt mer inn enn ved vanlig bikinilinjevoks. Det vokses også på forsiden, langs oversiden av trusekanten. Man kan si at bikini pluss er en mellomting av bikinilinjen og full brasiliansk. Velg mellom Sensitiv (HotWax) eller stripsvoks.


Bikinilinje (vanlig truse): 

hårfjerning av bikinilinjen. En stripe på hver side langs trusekanten. Vi kan også vokse et par cm nedover låret om det er noe der. Velg mellom Sensitiv (HotWax) eller stripsvoks.


Sugaring voksing: 

hårfjerning med vokspasta. Kan benyttes over hele kroppen sånn i utgangspunktet, men vi har et utvalg områder på menyen du kan velge mellom. Dette er en type voks terapeuten holder i hånda si, og denne klumpen gnis inn i hårene og rives av i en spesiell og meget godt innøvd teknikk ikke alle mestrer. Det krever tålmodighet og erfaring for å bli god i denne voksteknikken. Dette er ingen vanlig voksbehandling. Men den er helt fantastisk om du er supersensitiv i huden, får lett blåmerker eller hårene bare knekker ved vanlig voksing. Tilbys ikke av alle terapeuter, men pr. d.d av Randi i avd Bislett og Ekatering i avd. Holtegata.


ManZilian: 

Intimvoks for menn. Det benyttes forskjellig type voks etter hvor det vokses. HotWax brukes spesielt på pungen, mens stripsvoks er fin rundt.