Avoyd – produkter til hjemmebruk

Produkter til før/etterbehandling for deg som vokser og/eller barberer deg. Kan kjøpes i alle våre salonger.

Avoyd Double Delight

Avoyd Double Delight

Post Shaving & Waxing Serum + Skin Brightening

Avoyd Double Delight er et serum som rulles på og hindrer hudirritasjon som ingrodde hår, rødhet, utslett og nupper etter hårfjerning. I tillegg lysner Avoyd Double Delight mørke flekker som har oppstått ved hårfjerning. Serumet er perfekt for ansikt og kropp for både menn og kvinner. Resultat av lysning av huden kan ta opptil 6-8 uker.

Avoyd Bikini Bliss

Calming & Hydrating Cream for Bikini zone and legs

Avoyd Bikini Bliss lindrer huden rundt bikinilinjen, på ben og underarmer etter voksing eller barbering. Kremen har lindrende og fuktighetsgivende ingredienser som pleier den følsomme huden rundt bikinilinjen, ben og underarmer. Forhindrer rødhet og røde nupper etter barbering.

Avoyd Original

Post Shaving & Waxing Serum

Avoyd Original er et serum som rulles på og hindrer hudirritasjon som ingrodde hår, rødhet, utslett og nupper etter hårfjerning. Perfekt til ansikt og kropp for både menn og kvinner.

 

 

Avoyd Immaculate Man

Soothing & Moisturising Formula for sensitive skin

Avoyd Immaculate Man er en lindrende og fuktighetsgivende formula for menn. Lindrer og fukter ansikt og kropp etter voksing eller barbering. Forhindrer rødhet og røde nupper etter barbering.

Avoyd Rub´n SCRUB

Enzymatic Face & Body Scrub. 

Benyttes over kroppen 1 gang i uken. Kan med fordel benyttes dagen før ny voksbehandling for å fjerne døde hudceller og løfte opp evt lett inngrodde hår.