Oslo, Markveien

Avd. Grünerløkka

Markveien 35, Oslo
grunerlokka@waxonwaxoff.no

Om salongen:

Salongen ligger i midt i Markveien ved Olav Ryes parken. Puben O`reilly`s  ligger i kjelleren for salongen. Salongen er lys og fin, med 4 behandlingsrom. Salongen har også handicapvennlig toalett, og er vår beste HC-tilpassede salong.

Åpningstider:

Mandag: 09-20
Tirsdag: 09-20
Onsdag: 08-20
Torsdag: 08-20
Fredag: 08-18
Lørdag: 09-17

 MERK: Åpningstidene kan avvike enkelte dager.

Telefon:

Vi har ingen telefontjeneste for innkommende anrop. Ønsker du å snakke med oss kan du skrive til oss på mail eller Facebook så ringer vi deg tilbake etter avtale, vi har telefoner i salongene og kan ringe ut 🙂 Vi oppfordrer for øvrig alle til å bestille time ONLINE. Alle endringer, som f.eks endring av tid, kansellering av time gjøres også enkelt online. 

Er du forsinket til din avtale og vil gi beskjed om det? Vi ringer deg ca 5min etter behandlingstiden har startet for å høre hvor du er i løypa.

Viktig å merke seg: Ved store forsinkelser kan det være at vi ikke rekker å gjennomføre behandlingen pga ny kunde har avtalt tid etter din tid og man risikerer faktura for uteblitt time. Men vi ser hva vi får til og gjør så godt vi kan 🙂

Facebook:

@waxonwaxoff.no

Følg oss på Facebook og følg med våre nyheter, tilbud osv. Her kan du også se når vi søker etter modeller for ulike behandlinger, slike behandlinger er gratis 🙂

Epost: 

grunerlokka@waxonwaxoff.no

Når du sender oss en mail kan det være det tar litt tid å få svar. Vi er ikke alltid tilgjengelig foran PC. Men vi svarer straks en av våre terapeuter har ledig tid.

Terapeutene i avd. Grünerløkka

Amanda  – salongansvarlig

Amanda er utdannet hudpleier og har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden 2016. Hun har vært Eliteterapeut siden april 2018. Som salongansvarlig har hun i tillegg til å jobbe med behandlinger ansvar for å sende inn varebestilling til vårt hovedlager og at salongen har velfungerende rutiner. Amanda trives best med å jobbe med voksing, har mange faste kunder og er stort sett fullbooket. Hun tilbyr også farging av vipper/bryn + forming av bryn. Og nå for tiden spesialiserer hun seg innen ørehulling og er klar til å ta i mot kunder på dette fra 10 mai 2022.

Randi 

Randi begynte som lærling i Wax ON! Wax OFF i mars 2014. Randi elsker å jobbe med voksing, vipper og bryn, har mange faste kunder og er stort sett alltid fullbooket. Hun tilbyr farging og forming av bryn, farging av vipper og vippeløft. Hun har tidligere jobbet i avdelingen vår på Majorstua, Bislett og nå i avd Grunerløkka siden september 2021. Randi er en av få terapeuter som tilbyr Sugaring (hårfjerning med sukkerpasta)

Sara Marie – Service – & administrasjonsmedarbeider.

Sara Marie har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden mars 2015 med et lite opphold fra 1. august 2021 til 1. juni 2022 da hun jobbet i en annen beautysalong. Hun er Eliteterapeut og jobber med alt innen voksing unntatt ManZilian og sugaring Wax. Hun gjør vippeløft og brynlaminering, forming bryn og farging vipper&bryn inkl manikyr m/ Shellac. Sara Marie jobber også i administrasjonen av WOWO så hun er ikke hver dag i salongen.

Kasia

Kasia har jobbet i Wax ON! Wax OFF siden juni 2019. Hun begynte å jobbe med voksing i 2012 og er utdannet kosmetolog i Warszawa. Kasia kommer opprinnelig fra Polen, snakker både engelsk og norsk. Kasia har en stor lidenskap for voksing og vi får titt og ofte tilbakemeldinger på at hun er et behagelig blidt vesen som er veldig flink og nøyaktig i sitt arbeid. Noe kundene naturligvis setter stor pris på.