Vajacial

Annonse

Vajacial

Vajacial er rett og slett en hudbehandling for bikiniområdet. Under behandlingen renser og desinfiserer vi huden, vi tar ut inngrodde hår, og vi behandler pigmenteringer som ofte oppstår i forbindelse med inngrodde hår.
Behandlingen tar Ca. 50minutter og koster Kr. 690,-

 Eller kjøp en kur på 4 behandlinger. Da sparer du 100kr. pr. behandling. Kuren må brukes innen 6mndr da poenget med kur er å gå jevnlig, ca 3-4 uker mellom hver behandling.

Kur 4 behandlinger: Kr. 2360,- Kortet kjøpes i våre salonger.

Hva er en Vajacial?
En Vajacialbehandling er veldig fin for deg som vokser bikinilinjen og/eller tar brasiliansk voksing jevnlig. Mange opplever å få inngrodde hår, og flere får også pigmenteringer etter dette. Noen går kanskje for tidlig ut i solen etter en voksbehandling og får derfor pigmenteringer i det nyvoksede området. Mange som bare barberer seg får også samme plagene, i de fleste tilfeller verre problemer, de kan også ha nytte av å ta slik behandling.

Behandlingen er ikke noe skummelt. Du ligger på ryggen under hele behandlingen, med bena rett frem. Mange velger å ha trusen på, de bare drar den litt ned slik at terapeuten kommer til det området som skal behandles; nemlig foran og i selve bikinilinjen. Vi behandler ingenting i mellom bena, ved kjønnsleppene da det ikke er i disse områdene inngrodde hår er så veldig vanlig. Derfor kan du ligge med bena rett frem under hele behandlingen og du føler det komfortabelt.

Det er viktig å vite at det er ikke alle inngrodde hårene terapeuten kan fjerne, sitter de for dypt, eller du har klemt mye på de den siste tiden og det har dannet seg skorper over, er det ikke mulig å gjøre noe. Da må du ta imot våre råd til deg under behandlingen for hvordan raskest mulig få det opp og ut.

Når kan jeg ta denne behandlingen?
Behandlingen må skje når du ikke har hår. Derfor må du barbere deg før du kommer, eller om du pleier å vokse, er det fint om du kommer 3-10 dager etter voksbehandlingen.

Hva skal jeg gjøre etter behandlingen?
Etter behandlingen må du fortsette med et produkt mot inngrodde hår, vi selger en kjempegod spray fra Kalo som er desinfiserende, den renser og den roer ned huden og motvirker nydannelse av inngrodde hår. Dette produktet er helt trygt å bruke for alle, t.o.m gravide.

Annonse