«Sugaring» – hårfjerning med sukkervoks

Annonse

«Sugaring» – hårfjerning med sukkervoks

Er også særdeles velegnet til å redusere begynnende hårvekst hos tenåringer, samt ved behandling av sensitive områder som ansikt, armhuler, bikini og brasiliansk.

FORDELENE MED PANDHY’S HÅRFJERNINGSSYSTEM
 • Et 100 prosent naturprodukt

 • Skånsomt og effektivt hårfjerning

 • For alle typer hår og hud, og alle kroppsområder

 • Fjerner hårene effektiv i den naturlige vokseretning

 • Etterlater huden silkemyk og glatt, uten irritasjoner.

 • Kan brukes på sensitiv hud, eksem og psoriasis

 • Den er ikke varm, men har kroppstemperatur

 • Fester seg ikke i den levende huden

 • Metoden er mindre smertefull

 • Gir langsiktige resultater og mindre hårvekst

 • Lett og holde rent, vannløselig

 • Er hygienisk, renslig og desinfiserende

 • Ingen sår og irritert hud.

Teknikken er basert på å massere sukkerpastaen inn i huden MOT hårets vokseretning. Sukkerpastaen fester seg rundt håret og hårroten, og gjør håret mer samarbeidsvillig og bøyelig. Det blir mindre motstand når håret fjernes den veien det naturlig vokser, noe som gjør at behandlinger blir mer behagelig for deg i forhold til andre lignende behandlinger.

Hårsekken blir mindre traumatisert når håret fjernes på denne måten, ubehaget blir vesentlig redusert, og samtidlig blir det færre brukkne hårstrå som er hovedårsaken til inngrodde hår.

Hårfjernings metoden er skånsom, samtidlig som den er effektiv nok til å fjerne det komplette hårstrået. Sukker pastaen fungerer også som smøremiddel som igjen gjør hårfjerningen enklere og mer effektiv, og tar til og med de korteste og inngrodde hårene.

Sukker Pastaen fester seg ikke til huden pga at levende hudceller inneholder fuktighet; sukker løser seg opp i vann og vil derfor ikke feste seg til huden. Pastaen vil trekke ut håret og fungerer som en peeling på døde hudceller (tørr hud). Huden etterlates silkemyk etter behandling.

Det er også trygt å behandle områder med eksem, tørr hud og andre hudproblemer pga at huden ikke blir skadet under behandling. Siden sukkerpastaen er så mild mot huden, kan samme området behandles flere ganger for å fjerne de korteste og tynneste hårene.

Regelmessig hårfjerning i dette stadiet resulterer i en stadig nedbrytning av follikkelveggen, som igjen betyr at det blir mindre og mindre plass til håret å vokse. Dette betyr at håret blir tynnere over tid, helt til follikkelveggen til slutt kollapser og dør ut (permanent hårfjerning).

Hår som får gjentatt behandling med PANDHY’S Sukkerpasta, teknikk og produkter, vil bli lettere å fjerne, til og med etter første behandling.

Mer om fordelene med PANDHY’S™ naturlige hårfjerning

Rene og naturlige ingredienser– laget av 100 prosent naturlige ingredienser.

Den er ikke varm – og kan derfor brukes på alle områder. Holder kroppstemperaturen under behandlingen.
Er derfor trygg å bruke på couperoser og åreknuter, siden behandlingen ikke vil øke blod-tilførselen.

Det er lett og holde rent – kan enkelt vaskes bort med vann. Du føler deg ikke klissete etterpå.

Det vil ikke feste seg til huden – sukker kan ikke feste seg til levende hudceller. Levende hudceller inneholder fuktighet, og sukker løser seg opp i vann, og vil derfor ikke feste seg til huden.
Pastaen trekker ut håret og fungerer som en peeling på døde hudceller.
Det er trygt å behandle områder som er utsatt for eksem, tørr hud og andre hudproblemer pga at huden ikke tar skade under behandlingen.
Samme område kan behandles flere ganger for å fjerne de korteste og tynneste hårene.

Hår vil ikke brekke– ved hjelp av sukkerpasta og teknikk, legger pastaen seg rundt håret og hårroten og gjør den smidig og føyelig. Håret blir trukket ut i naturlig vekstretning. Motstanden blir mindre, og medfører et bedre resultat og mindre smerte.

Det er mer hygienisk– sukkerpastaen er hypoallergen og dekker ikke til porene.

Kan trekke ut veldig korte hår – kan fjerne hår som ikke er lengre enn 1-3 millimeter.

Langsiktige resultater – etter et viss antall behand-linger begynner håret og tynnes ut. Siden pasta og teknikk, til og med kan trekke ut de korteste hårene, er det mulig å fjerne hårene i et tidlig stadium, og dette fører til en permanent fjerning. Du vil se og føle et bedre resultat etter noen få behandlinger.

NB! Sugaring utføres i følgende avdelinger i Oslo:

 Wax ON! Wax OFF avd. Grünerløkka
Wax ON! Wax OFF avd. Holtegata
Wax ON! Wax OFF avd. Welhavensgate

Annonse