Hudpleie – apparater

Spesialbehandlinger for kvinner & menn:

Gode behandlinger med apparater. Effektiv og dokumentert effekt.

Ultimate Facial Treatment

Denne behandlingen tilbys kun i avd. Rosenkratzgate 13.

Ultimate Facial Treatment

Denne behandlingen tilbys kun i avd. Rosenkratzgate 13.

Gi huden følelsen av å ha vært på en deilig, avslappende ferie. I denne behandlingen får du en grundig rens ved hjelp av en elektrisk «Skinscraper!. Du får innslusing av næring og fuktighet ved hjelp av Ultrasound, som også har en lifting-effekt. Det er også aktive ampuller, maske og en deilig nakkemassasje inkludert i denne behandlingen.

Top 8 for hvorfor velge denne behandlingen:

1) Fjerner talg og eliminerer bakterier dypt fra porene
2) Forberedrer blod og lymfesirkulasjonen
3) Fjerner døde hudceller med en elektrosk «Skinscraper»
4) Reduserer poser og mørke ringer rundt øynene.
5) Smertefri og effektiv behandling for sensitiv hud, også Rosacea.
6) Tilfører huden masse fuktighet.
7) Det er ikke nødvendig med videre mekanisk rensing av huden.
8) Gir en god mikromassasje, som igjen gjør at huden renses for gifter / avfallsstoffer.

Kr. 1398,00

Ultimate Facial AHA Treatment

Denne behandlingen tilbys kun i avd. Rosenkratzgate 13.

Denne behandlingen inkluderes AHA peeling og maske sammen med et apparat som har en HOT- & COLD funksjon som gjør syre, nøytralisering og masken enda mer effektiv. Du får altså mer ut av alle produktene, i tillegg til at det øker blodsirkulasjonen i huden dramatisk på kort tid. Behandlingen passer best for deg som ønsker den beste Anti-age behandlingen, har «røykehud» eller generelt sliten hud. Behandlingen inkluderer en deilig nakkemassasje og spesialmaske.

Kr. 1190,0

Deep Moisture Treatment

Denne behandlingen tilbys kun i avd. Holtegata

Dette er en ansiktsbehandling som renser huden i dybden, og som etterpå gjør huden fullt mottakelig for de hudpleieprodukter som matcher hudens behov. Behandlingen omfatter både ansikt, hals og dècolletè. Fuktighetsbalansen økes markant samtidig som huden renses og stimuleres ved at vi sluser inn naturlige aktive ingredienser tilpasset den enkeltes hudtype. Dobbelt ioniseringsteknikken gir et effektivt resultat fordi behandlingen utføres med både + og – svakstrøm i hvert av de to rulle- og kuleelektroder, som gjør at de naturlige aktive ingrediensene trenger ned i dypere hudlag og kan virke på cellenivå og på den måten booster de nye hudceller med energi, oksygen og næring.

Deep Moisture Treatment er en dyptvirkende fuktighetsbehandling og huden får en superfrisk glød. I behandlingen inngår dessuten ansiktsmassasje som stimulerer microsirkulasjonen og dermed øker opptagelsen av de aktive virkestoffer i huden.

Behandlingen passer til alle hudtyper og tilrettelegges individuelt etter behov. Går du for det aller beste – så er denne “Rolls Roycen”.

Forhåndsregler: Etter behandlingen bør man ikke bruke makeup før minst 3 timer etterpå.

Tilfeller hvor behandlingen ikke bør utføres: Pacemaker eller andre større innopererte metalldeler, gravididtet, sår, eksem, lokale hudsykdommer i ansiktet, minst 12 timer før og etter hårfjerning i ansiktet, elektrolys og solarium.

Kr. 1090,00

NB! Ønsker du Exuviance syrepeeling inkludert i ansiktsbehandlingen for en mer effektiv behandling, betaler du kun 150kr ekstra for det, ikke prisene som står under Kjemiske Peelinger alene. I ONLINE bookingen får du spørsmål om du ønsker dette i de behandlingene som ikke inkluderer det fra før så du ikke bestiller dobbelt opp 🙂